2777
2789

سلام, صبح تون بخیر... من موهامو دو هفته هست کراتین کردم, خیلی خشک و وز و رنگ شده و موخوره بود, الان بهتره ولی چون من زیاد عرق میکنم بخاطر مشکل تیروییدم, دو روزه از حالت اولیه اش خارج شده و یکم فر شدن بخاطر عرق! شامپوی ترزمه میزنم, میخواستم ی ماسک مو هم بگیرم, ممنون میشم اگه تجربه دارین کمکم کنید.

پنتن،

ماسک موی داخل حمام یا بعد حمام 

روغن بعد حمام ....

خیلی تاثیر داره ....روغن موی موریگانو هم خوبه ،،،دیپ سنس هم محصولاتش خوبن و قیمت مناسب ...

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنتن، ماسک موی داخل حمام یا بعد حمام  روغن بعد حمام .... خیلی تاثیر داره ....روغن موی موریگا ...

عزیزم روغن رو بعد از سشوار به موهام بزنم؟ چون کراتین کردم بعد حموم باید سشوار بکشم.

عزیزم اینا برای موی کراتین شده خوبه یا هر مویی!؟

پنتن برای موی کراتین دارع .

دیپ سنس هم همینطور .

شما بگید موهاتون کراتین شده محصول مرتبط ب موهاتون و معرفی میکنن.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
عزیزم روغن رو بعد از سشوار به موهام بزنم؟ چون کراتین کردم بعد حموم باید سشوار بکشم.

ببین از حموم که میای موهات نم داره ماسک میزنی یا اسپری دو فاز ....یکم ک شد ،نوک مو و ساقه رو یکمی روغن میزنی .هیچ کدوم به کف سر یا ریشه نباید بخوره .چه ماسک چه روغن ،همه هم قبل سشوار هستن.

خیلی ممنونم لطف کردی خوبم🌸

خواهش میکنم.