2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنم یکم

68 بازدید | 10 پست

بچه ها من دانشجوی یکی از رشته های علوم پایه ام دولتی خب بعدش من به خاطر اینکه دیگه پشت کنکور نمونم مجبوری رفتم این رشته بعد من از اول عاشق پزشکی بودم خیلی جاها به خاطر باور های غلط یا مشاور های نابلد یا حتی کم کاری های خودم نتونستم سال اول به چیزی که میخوام برسم الانم همش به پزشکی فکرمیکنم ولی از بس که کتابارو خوندم حالم ازشون به هم میخوره نمیتونم تحملشون کنم از طرفی هم میدونین که رشته علوم پایه اینده شغلی نداره لطفا بگین من چیکارکنم بمونم ادامه بدم این رشته رو شاید شد یا اینکه به هر ضرب و زوری یه راهی پیداکنم بشینم خوب و اصولی درس بخونم برای کنکور 

نظراتتون تعیین کننده است برام امشی و اینبار آخرین باریه که به این موضوع فکرمیکنم دیگه دارم نابود میشم میخوام حداقل استعدادمو بذارم یه جا که به جایی برسم ممنون

کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️

دانشگاهتو انصراف بده و همه وقتتو انرژیتو بزار روی کنکور درمورد تصمیمت هم بجز خانواده است به کسی چیزی نگو چون ناامیدت میکنن بقیه و اینکه حتی چند سال هم طول کشید مهم نباشه برات و هرساله تلاش کن و بدترین حالتش اینه که نشه اونم مهم نیست حداقل اینه تلاش کردی و نشده بعدا برات حسرت نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاهتو انصراف بده و همه وقتتو انرژیتو بزار روی کنکور درمورد تصمیمت هم بجز خانواده است به کسی چیزی ...

اراده ی قوی میخواد جدا

اراده ی قوی میخواد جدا

اراده و دهنتو قبول کن میشه درسته متقاضی زیاده ولی هر سال خیلیا قبول میشن چرا تو نباشی وقتی می‌دونی مسیری که داری میری اشتباهه ازش خارج بشی بهتره تا مسیر اشتباه رو تا انتها بری 

اراده و دهنتو قبول کن میشه درسته متقاضی زیاده ولی هر سال خیلیا قبول میشن چرا تو نباشی وقتی می‌دونی م ...

مرسی از راهنماییت ولی هیچی بلد نیستم از برنامه ریزی🥲

مرسی از راهنماییت ولی هیچی بلد نیستم از برنامه ریزی🥲

باید شروع کنی کتابهای روانشناسی برای باز کردن دهنتو قوی کردن اراده آن مطالعه کن برای کنکور هم برو یه موسسه درست حسابی انشالله که قبول میشی