2821
2789
عنوان

یه سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست
توبه از چی؟

به هر حال اینم یه گناهه دیگه ‌

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه گناهی؟

همین که این طوری اومده بود بیرون ‌‌.

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
سلام نازنین جون.. خوبین.. بچه اتون به دنیا اومد 

سلام اره عزيزم خيلي وقته

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نه عزیزم عادی نیس توهم امل نیستی، متاسفانه دیگه خیلیا رعایت نمیکنن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
سلام اره عزيزم خيلي وقته

عه به سلامتی.. امشب بعد از ماه ها اومدم.. یاد بچه های قدیم افتادم.. دیدم یه چندتایی بچه دار شدن.. شمارم دیدم گفتم بپرسم... خیلی خوشحال شدم انشالله همیشه سالم وسلامت باشه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)