منپارسال نزدیک عید در یک کلاس آرایشگری لاین ناخن ثبت نام کردم بعد قضیه از این قرار بود که کلا سه جلسه بود انفرادی که خودم میتونستم انتخاب کنم کلاس هارو من دو جلسه رفتم بعد پیام دادم گفتم من یکسری وسائل باید بخرم و هنوز هیچی نخریدم میشه من بخرم بعد جلسه ی آخر رو بیام گفت اوکیه ماهم رفتیم دنبال وسیله دیدم خیلی گرونه اینقدر گرونه که به زحمتش نمی ارزه ماهم دیگه هیچ پیامی ندادیم از اونورم هیچ پیامی بهم نداد تا زد چند ماه پیش گفتم منکهپولش رو دادم برم یه جلسه رو فقط تمرکز کنم روی ژلیش چیز زیادی هم نمیخواد کلی گشتم اینور اونور شماره اش رو نداشتم بعد کلی شمارش رو پیدا کردم پیام دادم گفتم من پارسال دوره اومدم حالا میخوام جلسه ی سومم بیام که گفت باشه اوکیه ۳۵۰ هزار تومن واریز کن گفتم من پول ۳ جلسه رو کامل پرداخت کردم گفت اون مال پارسال بود گفتم خب من پارسال به نرخ اون روز پولت رو دادم توهم خرج کردی فرقی نمیکنه که گفت نه منم گفتم نه اینجوریه من نمیام من الان میخوام بدونم پولی که بهش دادم براش حلاله؟و بنظرشما کدحق با کیه
تعداد رای : 23
نظرسنجی
حق با منه
16
69%
حق با اونه
7
30%
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بهش گفتم خیاطم اگر کسی برام پارچه بیاره و بهش بگم مثلا ۵۰ تومن و بهم بده بعد دوسالم بیاد من نمیتونم بگم حالا شده ۵۰۰ هزار تومت چون پولش رو خودم همون وقت گرفتم و کلی اینجوری پیش اومده
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ببین باژد از اول باهاش طی میکردی که ممکنه خیلی طول بکشه ولی اینام نرخشون طبق اتخادیه هست زنگ بزن ببین اگه بالا رفته که برو دوستانه با خودش صحبت کن لااقل ازت کمتر بگیره
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یا مثلاً پروازت رو شرکت نکنی یا دانشگاه شهریه بدی غایب باشی یا غذا سفارش بدی نخوری&nbs ...
اینایی که داری میگی هیچکدوم مثال قابل مقایسه ای نیست تو اگر طلا آنلاین بخری امروز پولش رو بدی و بگه ده روز کاری طول میکشه تا ما بفرستیم بعد ده روز بیاد بگه گرون شده بقیش رو بده میشه؟
یا مثلاً پروازت رو شرکت نکنی یا دانشگاه شهریه بدی غایب باشی یا غذا سفارش بدی نخوری&nbs ...
یا یه چیز دیگه هم هست خیلی چیزا رو رزرو میکنی از چندماه قبل مثلا میخواستیم بریم یه هتل برای مسافرت یه جایی از سه ماه زودتر باید پول رو میدادی تا برای فلان تاریخ بری دقیقا هم سه ماه بعد سه ماه که داشتیم میرفتیم دیدیم قشنگ ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته پس اونم باید میگفت نه دیگه باید دوباره پول بدی
بهش گفتم خیاطم اگر کسی برام پارچه بیاره و بهش بگم مثلا ۵۰ تومن و بهم بده بعد دوسالم بیاد من نمیتونم ...
خیاط پول رو گرفته و قرار بوده کار رو انجام بده
و کسی که دیر اومده لباس رو ببره درواقع اومده امانتش رو ببره
کار همون موقع انجام شده و لباس مونده فقط
ربطی به خدماتی که شما میخواهید سال بعد بگیرید نداره