2777
2789
عنوان

مادر شوهرم قلبمو شکست!

818 بازدید | 44 پست

امشب توی مهمونی جلو جمع بم گفت تو پوستت تیره س. من عاشق رنگ پوستمم، همینطور موهامو همه چیزمو دوس دارم ولی اون نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه‌. 

من الان چیکار کنم این حرفشو فراموش کنم؟ حالم خوب نیس🥲

وای🙁

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا میگفتی بجاش شعورم سفیده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حرفتو‌میگفتی خودم‌دوست دارم رنگ پوستمو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حالا مگه پوست تیره بده که ناراحت شدی؟!!

معلومه از خودت راضی نیستی

من خودمم سبزه ام و.واقعا واقعا رنگ پوستمو دوست دارم اصلا دلم نمیخواست روشن باشه،تابستوناهم میرم برنز میکنم 

اگه کسی به من بگه با ذوق میگم اره😍

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن