2777
2789
عنوان

زندگی خوب داشتن سیاست

302 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من تازه عروسی کردم خیلی دوست دارم توی زندگیم یکم عاقلانه تر رفتار کنم یکم سیاست مدار باشم بقیه خوب رفتار کنم خیلی زود جوش میارم ناراحت میشم خیلی دلم میخاد مثل یه زن درست خوب رفتار منم شوهرم هرچی میکم گوش بده

💜

تجربه و زمان،، اینا خیلی چیزا رو یاد میدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکم کمکم کنید ک درست رفتار کنم و شوهرم راضی نگه دارم

همین جای کار مشکل داره تو باید خودت مورد قبول خودت باشی نه همسرت شاید اون خوب یه چیزی ببینه که تو اصلا اون مورد نپسندی مثلا دوستم توی این حوضه های مذهبی بود بهشون گفته بودن مرد هر چند تا زن بگیره اشکالی نداره اینم شوهرش زندگی رو برای اینا تبدیل به زندان کرده بود روی پنجره ها پتو زده بود بچه ها نباید با عروسک بازی می کردن ولی هی بچه می آورد ۵تا خرجی هم نمی داد فقیر بود ولی هی زن صیغه می کرد دوستمم او کی بود تا بلاخره طلاق گرفت

میدونم اینارو ولی میخام بدونم شما چیکار میکنن ک شوهراتون به حرفاتون   گوش میدن

مهم ترین چیز وقت شناسی و درک موقعیت هست

من گاهی یه چیزی رو میخواستم بگم ولی یک ماه فرصت ها رو بررسی کردم که زمان مناسبش چه زمانیه و بعد گفتم

زود احساساتی نشو به خانواده همسرت احترام بذار اهل غر زدن نباش از همسرت تشکر کن اما پر روش نکن ...

با خانوادش ک خیلی خوبیم مشکل نداریم خواهر شوهرم ندارم ک خداروشکر ولی اخلاق شوهرم یکم حساس زود عصبانی میشه منم هیچی نمیگم ک بیاد معضرت خواهی کنی ولی خیلی مغرور

💜
دقیقا اینا همونایی بودن که انقلاب کردن😆

منظورم این نیست

زن هایی که فکر میکنن با این کارشون دارن جهاد میکنن

در حالی که بدترین خیانت رو به خودشون و بچه هامون میکنن

اصلاً چند همسری برای چی بود

برای هوسرانی‌ مردها یا برای حمایت از زن ها

و اینکه این مسأله در فرهنگ ما نیست

شاید فرهنگ های دیگه مثل عرب ها این رو بهتر بپذیرند اما در کشور ما زن و بچه ها آسیب می بینند 

حتی مردها چون نمی تونن تعادل برقرار کنند