2777
2789
عنوان

بیااااید عکس ناخن هام 📸📸بدو بدو

743 بازدید | 41 پست

خانمها من ۴ ماه طول کشید ناخن هام اینقدر شده،

ژلیش زدم روش و هر ماه میرم ترمیم.

الان رفته رو مخم کوتاه کنم و کلا بزارم پاک بشه،خسته شدم از مراقبتش و ترمیم و هزینش.

از طرفی هم میترسم کوتاه کنم بعدش دلم بسوزه!

لطفا نظر بدید.

صبر کنید تا عکسشو بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه کن بنظرم خیلی بلنده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ببخشید همیشه برام سوال بود چرا فاصله داره ی مقدار؟ 

چون روی ناخن می زان وقتی ناخن رشت می کنه اینجوری میشه

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

خب بجاش کاشت کن

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗