2777
2789
نه عشقم چشماش از بچگی اینطوری یه فیلمی بود ترلان اونجا بچه کوچیک یه خانواده بود چشماش همین طوری بود ...

ااهااا ،فیلم  زیر تیغ  هم اون موقع بچه بود 

وای اسمت فقط 😅😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو دیگه از بچگیش شاهد قشنگیاش بودیم نمیتونیم بگیم عمله

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
از بیکاری 😂😂🤦🏻

خواهرشوهری مادرشوهری جاری چیزی نداری بچسبی ب اونا مام همراهیت کنیم😂

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
خواهرشوهری مادرشوهری جاری چیزی نداری بچسبی ب اونا مام همراهیت کنیم😂

نه خواهر مجردم 

فعلا چسبیدم به این بازیگرا و تحلیل تیپ و... شون می‌دونم مسخره و بی فایده اس اما حال داره😂😂😂

چشای ترلان اصن خاص نیس یه حالت خعلی بالا داره ک بنظرم زشته زیبایی نداره ...خاهر زادم چشای کشیده خعلی خاصی داره اون ببنین چی میگین در کل ما خونوادگی چش گنده خوشگلیم گفتم در جریان باشین🙋‍♀️

نه خواهر مجردم  فعلا چسبیدم به این بازیگرا و تحلیل تیپ و... شون می‌دونم مسخره و بی فایده اس ام ...

😂

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔