2777
2789
عنوان

چکارکنم دخترم وزن کم کنه؟

536 بازدید | 43 پست

سه سالشه از اول تپلو بوده حالا وزنش زیاد شده نگرانشم نمیدونم چکارکنم براش.

ورزش خاصی بلدنیستین که سریع وزن کم کنه؟

توروخدا اگه تجربشو داشتین راهی پیش پام بذارین

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستش کلاس رقص بهش غذاهای سالم بدته هله هوله نده

هله هوله شاید درماه یه بار بخوره غذا نه زیاد میخوره نه کم درحدمعمولی هست بازم نمیدونم چکارکنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
آخی عزیزمممم  ب نظر من زیر نظر دکتر باش بهتره  چون بعضی بچه ها خودشون خود ب خود وزن کم م ...

چه دکتری ببرمش

مراقب سلامت گفتن زوده برا رژیم

دختر منم این مشکل رو داشت تقریبا ،البته اونموقع کرونا نبود،بردمش ژیمناستیک، یه خرده هم مسیر دور بود پیاده می رفتیم خیلی خوب بود،در طول روز هم هر وقت خوراکی میخواست میوه میدادم عالی بود ،کوفت به کرونا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بارش کلاس .باهم صبح زیاد برقصید به هوله نده .شاید ارثیه

خودم باردارم نمیتونم ولی پیاده روی میبرمش. تاثیری نداره ازاین ناراحتم هرکی میرسه میزنه پشتش میگن توپولو دوست دارم لاغربشه