2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی لایکم کنه

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

بچه ها داداش عروسمون قاضی دادگاه میگف امروز یع زن و شوهر اوردن دادگاه مرد فهمید پسرش از خودش نیس الان دوتا دختر دیگه هم داره میخواد از اونا ازمایش dna بگیره اگه اوناهم از خودش نیستن پرتشون کنه بیرون از زندگیش فعلا زن و پسربچه رو تو دادگاه تحویل داده و به قاضی گفته حیف همه جشنی که برای بدنیا اومدن این حرومزاده گرفتم

عروسمون گفت داداشم برای مظلومیت اون بچه چند شب نخوابیده

بچه ها داداش عروسمون قاضی دادگاه میگف امروز یع زن و شوهر اوردن دادگاه مرد فهمید پسرش از خودش نیس الا ...

امان از زنای خیانت کار

متنفرمممم ازشون

امیدوارم ریششون خشک بشه

و من به شدت این زنارو اطراف خودم میبینم کاش همشون رسوا شن دست از این کارشون بردارن

گفت یک نفر ناشناس زنگ زده به شوهر گفت پسرت از خودت نیست بعد اون طرف که زنه باهاش به شوهرش خیانت کردن گرفتن گفته زنه منو وسوسه کرده زنه هم گفته بهم تجاوز کرده