2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته بیاید تو رو خدا

196 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه پسر ۳ سالو نیمه شیطون دارم

امروز فهمیدم باردارم ناخواسته

به مامانم گفتم گفت من هیچ کارب واست نمیکنم به شوهرم نگفتم هنوز اما اصلن شرایط و روحیشو ندارم مخصوصن خودم عاشق دخترمم میترسم اینم پسر بشه بعد شاغلم تازه دارم جون میگیرم چی کار کنم دارم سکته میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا دوستای من بچه زیر یک سال داشتن بارددر شدن و زایمان کردن کمکی نداشتن یکیشون هم الانیک سال و نیمشه دومی 12هفته   خدا جور میکنه شما ک بچه ات؟بزرگه اتلاف سنی شون خوبه

هعی

کاش من جای تو بودم ناشکری نکن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

خوشبحالت خداروشکر کن من عاشق بچممممممم

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
سه تا دوستای من بچه زیر یک سال داشتن بارددر شدن و زایمان کردن کمکی نداشتن یکیشون هم الانیک سال و نیم ...

تازه کارمو شروع کردم تبلیغات کردم پسرم شیطونه جایی دیگه نمیتونیم بریم با دوتا خیلی سختمه

خودمم افسردگی دارم