2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

65 بازدید | 2 پست

سلام

من یه سوالی داشتم وبه جوابش فوری احتیاج دارم توروخداهرکس واقعامیدونه وبلده جواب بده نه الکی یه چیز بگید

من دوستم چندوقتیه دچارخودارضایی شده ومیگه درحدمالش کلیتوریسمه وچون یه حس خوب بهم میده اینکارومیکنم ونمیدونم چیکارکنم

بعدچندوقتی الان چندوقت پیش دوباره انجام داده بعدازین که انجام میده میگه همیشه ترشحاتی داشتم ولی ایندفعه توی ترشحاتش کمی خون بوده میگه وقتی دیدم داشتم سکته میکردم

وبعدازدوسه ساعتم که بازرفته دسشویی دوباره دیده ولی خیلی کم شایدازنخودکمتر

ودیگه ندیده والان به خداباهاش صحبت کردم همین جورازترس انگار نفسش بندمیومد میگه میترسم پردم آسیب دیده باشه گریه میکردبه خداخیلی دلم به حالش سوخت گفتم فوری اگرکسی پزشکه یااطلاعاتش بالاس بگه آیاآسیب دیده یاخیر

اجرتون باامام حسین

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

دوستان چرااینجااینطوریه من دیروزیه سوال کردم چراهیچ کس جواب نداده😑😭تازه واردم

توروخدایکی جوابموبده افسردگی گرفتم

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

یه جا خوندم علت پرش چشم بخاطر خود  ار ضاعی هست 

چون اون منطقه حساس هست انجامش عوارض زیادی داره 

باز خدا اگاه تر هست ...

ببخشید من فقط این رو در عوارض این کار دیدم شاید شما تیک عصبی داشته باشید

❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.