2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تماس نداشته باشید با پوست و اثرات مریض نه نگران نباشید

چون  ویروس نیست که از طریق نفس بره لز طریق تماس با پوست و ترشحات انتقال پیدا میکنه،بیشتر از بچه هات نگران خودت باش برای تو خطرناک تره

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
مادرم داشت فقط باید بری دکتر چون دردش وحشناکع مامانم داد میزد

ببخشید سوال دارم جای زخم های روی پوست میره بعدا؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
مُسریه؟ 

به لباس و بدن فرد مبتلا نباید دست زد فکر کنم 

دقیق نمیدونم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

اگر بچه های شما وحتی خودتون قبلا آبله مرغان گرفته بودید که جای نگرانی نیست .نمی گیرید 

اما 

اگر شما و بچه هاتون قبلا ابله مرغان نگرفته اند حتما از شوهرتون میگیرن و دچار آبله مرغان میشن

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

ضمنا برای بعضیا دردناکه و برای بغصیا هم نه 

من خودم زونا گرفتم اصلا درد نداشتم 

بابام هم با  ۸۰ سال سن اصلا درد نداشت 

زونا در هر شخص یه جور هست 

دوره ۱۶ روزه داره به هر حال  مدارا کنید تا بگذره

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم