2777
2789
عنوان

شوهر نامردم........

464 بازدید | 9 پست

چن روزه شوهرم ی شهر دیگه سر کاره منم مریض بودم رفتم خونه بابام  ک هی برم دکتر و اونجا یکم استراحت کنم بهتر شم تو یه ماه دوبار کرونا گرفتم حالا چن روزه بهتر شدم شوهرمم هی میگف برو خونه مامانم اینا دیروز اومدم امروز خواهرم تازه دخترش ب دنیا اومد گف باید برم ی جای دیکه ک دو ساعتی باهامون فاصله داره دخترمو بستری کنن باهام بیا .هر کار کردم شوهر نامردم نزاشت منم کلی نفرینش کردم جلو مامانش از بس عصبی شدم 

حالتو میفهمم

Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه‌ ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم مثل شوهر تو، هرکاری میخوام بکنم میزنه تو ذوقم، خیلی اذیتم میکنه خیلی، همش کارم اشک ریختنه

Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه‌ ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆
ثچقراره امشب برم خونه بابام خجالت میکشم حس میکنم همه با نگاشون تحقیرم میکنن .....

اولین بارشه یا کلا همینه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نمیگفتی میرفتی بد ز میزدی بهش ک یهوی شده بابام اینا گفتن اماده شو و‌‌‌‌....

وقتایی ک‌نمیگفتم بیشتر لج میکرد رفتار الانش بخاطر همینه ک قبلا اون میگف فلان جا نرو میگفتم بابام گف رفتم...