2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

عزمزمه من پیش کلانتری میرفتم نتیجه نگرفتم تا پیش یه دکتر آشنا رفتم تو این زمینه...منم اصفهانم..گفت برو پیش دکتر جلیل پاکرو.. تهران...گفت من هر کی از بیماران رو فرستادم پیشش نتیجه گرفته.‌گفت خیلی کار خوبه

بتو چی شد باردار بود خدا از دهنت بشنوه

حالا یه چیز بگم بخند چند روز قبل رفته بودم دکتر .دکتره داشت یه زنه باردار رو سونو میکرد گفت بچت پسره .گفت چطور ممکنه من فقط دوتا جنین دختر داشتم که انتقال دادم دکارم گفت حالا کار خداست بچت پسره یا احتمالا ای وی اف نگرفته و خودت طبیعی باردار شدی 😂

😎😉😉😑😑
خیلیها هم نمیگیرن حالا ان شاالله من ایندفعه نتیجه بگیرم  اونسری اندومتر م ۸ بود اینسری ۹  ...

انرژی منفی نده سلیطه☹☹☹☹چند روز بعد بی بی چک مثبتتو میزاری من مطمعنم 🤰🤰❤❤❤

😎😉😉😑😑
مبارک باشه نی نی شما میشه علائم تون را بگید

ممنونم عزیزم به علائم توجه نکن من سه بار انتقال داشتم هر سه بار هم علائمم مثل هم بود دوبار منفی شدم ی بار مثبت علائم همه در اثر مصرف داروهاس علائم اصلی بعد مثبت شدن ازمایش میاد قبلش بخاطر داروهاس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میگن یکی از علائم بارداری سنگین شده سینه س 

عزیزم بخاطر مصرف پروژسترون معمولا همه بعد انتقال این علائمو دارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍