2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علائم چیه؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

منم حالم خیلی بده تا شب میرم دکتر فکر کنم امیکرونه...اگه کسی چیزی نوشت لایکم کن بخونم مرسی

حتما برو من حالم خیلی بد بود رفتم امپول واسه بدن درد داد و شربت گیاهی واسه سرفه و چنتا قرص ولی هم چنان سرفه دارم ولی حالم خیلی بهتره بعد ۱۰ روز

شلغم..سوپ..ویتامین سی..سیر و پیاز فراوان همراه غذا..میوه زیاد بخور..آب سیب و آب هویج زیاد بخور..آب جوش و عسل..آبگوشت 

من با اینا تقریبا خوب شدم فقط ی خورده صدام گرفته و سرم درد میکنه گلو درد و سرفه م کامل خوب شده..خیلی دوران بدیِ  

انشاالله زود خوب بشید و سلامتیتون رو بدست بیارید

حتما برو من حالم خیلی بد بود رفتم امپول واسه بدن درد داد و شربت گیاهی واسه سرفه و چنتا قرص ولی هم چن ...

به من قرص ناپروکسن داده فقط با شربت دیفن هیدرامین 

عزیزم شربت شما گیاهیه اسمش چیه

مایعات زیاد بخورید

شربت آبلیمو عسل بخورید

دمنوش دارچین ،دمنوش عناب، دمنوش آویشن بخور

غذاهای ابکی و سبک بدون روغن بخورید

هر ساعت اب نمک قرقره کنید اگر فشارتون بالاست کمتر این کار رو انجام بدید

تحت نسخه پزشکتون داروهارو سر وقت و تا آخر بخورید

بخور یادتون نره حتما انجام بشه بخور با آب جوش ، بخور آویشن و بخور آب جوش با پیاز انجام بدید خوبه.

چایی هاتونو با دارچین میل کنید.

تو خونه پیازهای قاچ شده بزارید راحت میکروبهارو جذب میکنه

الهی ما هیچ / همه تو...