2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

872 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من پنج شش روز از موعد پریودم گذشته و متاسفانه تست دادم بارداریم مثبت بود با روش طبیعی جلوگیری کردیم یا با کاندوم ولی متاسفانه الان حامله ام اصلا آمادگی روانی مادر شدن رو ندارم و حس انزجار و خشم شدیدی دارم نمیتونم با این قضیه کنار بیام سه روزه داروی گیاهی عروس پشت پرده و زعفران دم کرده خوردم فقط لکه بینی دارم ولی باز تستم مثبت بود امروز دو تا قرص ال دی انداختم  من کلی برنامه دارم برای آینده ام اصلا جایی برای بچه داری ندارم  خیلی بهم ریخته ام سال پیش عمل بای پس انجام دادم کلی کمبود کلسیم و ویتامین و آهن دارم با اینحال دکترم گفت منعی نداره ولی من نمیخوام بچه ها راهنماییم کنید چیکار کنم ؟

اینو نگاه🥺

https://uupload.ir/view/img_20210913_075601_278_73wt.mp4/

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوو بااین داروهای گیاهی وقرص که میخوری خدایی نکرده بچه ت مشکل جسمی چیزی پیدامیکنه که.بااین کارا بچه نمیفته‌دیگه کاری که شده بسپارش بخدا

خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕

چرا سرخود قرص ال دی میخوری؟با این که میدونی بارداری..کاری به گناهش ندارم رحِم رو داری داغون میکنی عزیز من...عروس پشت پرده و زعفرون و ال دی؟؟ماشالله...اعصاب خورد و حس انزجارت مال بهم ریختن هورموناته خوب میشه...خواهش میکنم یکمی اروم بشین و به مادرشدن فکر کن..میتونی کمبود کلسیم و..حبرانش کنی...توروخدا اروم باش و خوب فکر کن 

چرا سرخود قرص ال دی میخوری؟با این که میدونی بارداری..کاری به گناهش ندارم رحِم رو داری داغون میکنی عز ...

میگم اصلا هیچ آمادگی ایی برای بچه داری ندارم چیزی نیست که تحت تاثیر بهم ریختگی هورمون الانم باشه من کلا یه پسر دارم دیگه بچه نمیخوام اصلا یک درصد هم نمیخوام 

منکه تا مطبم رفتم، هرراهی که بگی ولی اخرش به این رسیدم که تا خدا نخواد نمیشه! این سخت ترین مطلبی بو ...

یا خودمو میکشم یا بچه رو من ازش متنفرم از خودم متنفرم نمیتونم با خودم کنار بیام 

بله دارم اصلا بمن باشه کل رحم و دم و دستگاهمو از شکمم میکشم بیرون

عزیز جای من بودی چی میکردی تو یک سال دو زایمان سزارین انجام دادم چون بچه اولم فوت شد بعد از چن ماه بلافاصله باردارشدم سز شدم الان بچم نزدیک هش ماهشه چن وقته فهمیدم باردار شدم اولش اینقد گریه کردم گفتم حتما سقطش  میکنم نمیتونم فلان از این حرفا ولی چون آدم معتقد بودم به شرع و میدونستم قتل حساب میشه نتونستم کاری کنم دکتر رفتم گفت باید نگهش نداری نمیشه سقط کنی از کارشناس مذهبی هم پرسیدم ولی راهیی برای سقط نداشتم الانم دیگه نگه میدارم نمیتونم سقط کنم چون میدونم عاقبت خوبی نداره انشاءالله تو هم یکم در مورد سقط بخونی نظرت عوض بشه