ممنون میشم وقت بزارید،بالاخره مشاور بهم وقت داد،و همه توضیحاتم رو گوش داد ،همش احساس عذاب وجدان دارم،حس میکنم تو رابطه باشوهرم من مقصرم...بدی خودم رو گفتم حرکات شوهرم هم گفتن،میگه شوهرت اگر مواد نمیزنه یا مشروب نمیخوره شک نکن مشکل اعصاب و روان داره،جون زود عصبی میشه،کتک میزنه،همش قهر هست و بهونه های الکی میگیره،یه ماه یکبار هم منو می اندازه بیرون و یه جوری باهام رفتار میکنه ک انگار مسبب همه چی منم و من زن خیلی بدی ام،دیگه آخری ها واقعا خودم رو بد میدونستم...مشاور میگه من نمیگم چیکار کن،فقط میگم این آقا یا باید برده دکتر دارو بخوره یا تا آخر عمر شما بمونی کتک بزنه و بچه رو هم عصبی کنه...از یه طرف دلم براش سوخت،از یه طرف خودمم خسته شدم ،پنج سال کارم شده گریه...کسی تجربه ای چیزی نداره ،من شوهرم رفتار خوب هم زیاد داره،ولی این مورد خیلی پر رنگ هست..کمک کنید اگر چیزی می دونید
یا یه مشاور خوب پیدا کن برید دو نفری پیشش شوهرتم ببر یا اینکه با چندتا بزرگتر مشورت کن
خودم هم کم آوردم،هیچ آرامشی ندارم،سر کوچکترین مسئله دو سه هفته قهریم،آلان هم کلی حرف بارم کرده ک نمیخامت دست از سرم بردار فقط برو،هیچ وقت هم برنگرد...وسط راه اومده به زور منو برگردونده،دارم میترکم،نه شب خواب دارم،نه روز،
سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد.