2777
2789

سلام، دخترم ۶ ماهشه، با وزن ۳۸۰۰ و قد ۵۲ بدنیا اومد

۱۵ روز اول ۵۰۰ گرم کم کرد و از همون موقع تحت نظر دکتره، قبلنا هر دو هفته و الان ماهی یبار چکاپ میشه، ولی وزن گیریش کمه، الان ۷۵۰۰ هست، با قد ۷۰

هرکی میبینش میگه چقد کوچیک و ضعیفه، انقددددد غصه میخورم که هیچ لذتی از بچه داریم نمیبرم، یعنی تا آخر بچم ریز میمونه؟

تو چنین خوب چرایی...

عزیزم دخترم خیلی لاغرو ریز بود دائم مقایسه میشد الان دوازده سالشه هیکلیه و ازهمه خوشتیب تره،،اعتماد به نفس داشته باش با بقیه چیکار داری

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
عزیزم دخترم خیلی لاغرو ریز بود دائم مقایسه میشد الان دوازده سالشه هیکلیه و ازهمه خوشتیب تره،،اعتماد ...

خدا حفظش کنه، انقد از همه می‌شنوم که چرا بچت کوچیکه دیگه هیچ اعتماد بنفسی واسم نمونده

تو چنین خوب چرایی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفلاکس داشت دخترتون؟

به شدت،،تا شش ماهگیش اصلا اروم نبود الان تو کل فامیل دختر به ارومیش نداریم باورکن همه عاشقشن

خدا حفظش کنه، انقد از همه می‌شنوم که چرا بچت کوچیکه دیگه هیچ اعتماد بنفسی واسم نمونده

خودت باید بچتو تحویل بگیری اگه درشت هم بود باز حرفی واسه گفتن داشتن

به شدت،،تا شش ماهگیش اصلا اروم نبود الان تو کل فامیل دختر به ارومیش نداریم باورکن همه عاشقشن

عزیزدلم، الهی شکر

منم دخترم ارومه، با اینکه اذیته ولی بی‌تابی نمیکنه، همین مظلومیتش باعث شده بیشتر غصه بخورم

مرسی عزیزم از راهنماییت

تو چنین خوب چرایی...
خودت باید بچتو تحویل بگیری اگه درشت هم بود باز حرفی واسه گفتن داشتن

تحویلش که میگیرم ولی تو تنهایی گریه میکنم، خیلی منتظر اومدنش بودم الان انقد همه لحظاتم به نگرانی میگذره که نمیتونم حالشو ببرم

تو چنین خوب چرایی...