2777
2789
عنوان

درد در بارداری

35 بازدید | 5 پست

سلام الان سه روزه زیر دلم و واژن م درد میکنه

گاهی خوب میشه بعد باز میگیره

دردش ترکیبی از دلپیچه یبوست و پریودیه

طبیعیه توی ۳۱ هفته؟

سعی کردم استراحت کنم دیروز کلا کاری نکردم اما خوب نشد

جای نگرانی داره؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
طبیعیه عزیزم تا حدی که شدید نباشه

نمیدونم والا خیلی نگرانم کرده 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا خیلی نگرانم کرده 

نگران نباش این دردا مخصوصا اواخر بارداری طبیعیه بچه داره فشار میاره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگران نباش این دردا مخصوصا اواخر بارداری طبیعیه بچه داره فشار میاره

خداکنه 

زنگ زدم بهداشت بهم بدتر استرس داد گفت برو سونو بده خطرناکه درصورتیکه همه سونو هام و ازمایشام تا الان ایمن بودن کار سنگینم نکردم فعالیتمم زیاد نبوده اصلا

خداکنه  زنگ زدم بهداشت بهم بدتر استرس داد گفت برو سونو بده خطرناکه درصورتیکه همه سونو هام و از ...

حالا یه سونو بدی بد نیست ولی یادمه ماه آخر من از این دردا زیاد داشتم هربار به دکترم میگفتم درد دارم میگفت طبیعیه حالا باز سونو برو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲