2777
2789

ارسی  (الف  و ر با ضمه خونده بشه) : کفش 

عروس خدا : کفشدوزک

🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی😂

نگای این بیشرف کن 😁😁😁

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
گیلانی ها به گردو میگن گوز😂

جدی😂

من خودم گیلانیم اولین باره میشنوم😂😂

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

لته (ل با فتحه خونده بشه )  : زمین 

بجبجک (دوتا ب با ضمه ج با کسره )  :     مارمولک

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چوق: چوب

دیگه یادم نمیاد😁😁😁

😂اره وخی رو ما هم میگیم کجایی اید شما مال کدوم استان؟

اصفهان عزیزم

هوووم آخه ما اینو با کسره تلفظ میکنیم به عنوان مترادف همون ج...

نه والا ما با تلفظ کسره نداریم اصلا با فتحه که یعنی تو أم. که من خودم زیاد میگم ب شوهرم ازهر 100 کلمه که ازدهنم میاد بیرون به جرئت 50 تاش اینه😂😂😂😂😂

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪