2777
2789
عنوان

فرشته ها باهامون حرف میزنن؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست
والا، یک مدت، یه فرشته برا نماز صبح بیدارم میکرد، خودم صداش رو شنیدم، از ترس نمی تونستم تکون بخورم

نه فرشته هایی که حضور دارن نه.... ساعت هایی هستن که پیامی رو با خودشون به همراه دارن که حالا میگن از جانب فرشته هاس این پیام ها که به صورت رمزی اینجورین... فک کنم اشتباه متوجه شدین

وااای چه قشنگ خوش بحالت. حالا از کجا می دونی فرشته بوده؟

پس چی برا نماز بیدارم میکرد؟

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرشته هایی که حضور دارن نه.... ساعت هایی هستن که پیامی رو با خودشون به همراه دارن که حالا میگن از ...

ببین، ، چرا راه دور میری، یک مسئله که ذهنت رو در گیر کرده ، رو به حق پیامبر و خاندان ش قسم بخور جواب را بگن ، بعد قرآن رو باز کن، جواب مسئله رو ببین

خدا باهات صحبت میکنه، من که فقط لذت میبرم از قران

یه چیز دیگه هم هست، خیلی مواقع، کارم یه ایرادی داره، یه حدیث یا سخن میخونم، یا میشنوم، که دقیقا انگار برا من گفتن

مطمئن م اتفاقی نیست

ولی اعداد رو نمیدونم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
از این به بعد هر بار چک میکنم  اما قبلاً فقط دیدم که درباره عشق و عاشقی هست😄

منم فک کردم اینطوریه... ولی برداشت های مختلف داره.... اما خب من برا پیش اومده و یه عدد خاصو میدیدم که مفهومی داشت اما بعدش دیگه اون عددو هیچ وقت چ تصادفی چ غیر تصادفی ندیدم...