2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا ب همتون صبر بده چرا تصادف؟ چجوری

چجور تضادف چ فرقی ب حال شما دارع.؟؟؟؟ جزاینکه داغشون و تازه کنید 

اخه چقد یه ادم میتونه فوضول باشه  

الان سانحه رو بارسم شکل واستون توضیح میده 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛

همسایه قدیمی ما چند ماه پیش به فاصله چهل روز دو‌تا پسر جوونش ایست قلبی کردن.اصلا بعضی اتفاقات ورای تصوره.خداوند فقط حکمتشو میدونه و به شماها صبر بده الهی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

خدا صبر بده عزیزم

واقعا سخته

داغ جوون هیچوقت سرد نمیشه

من خالم با عموم ازدواج کرد ماه عسل رفتن مشهد برگشتنی تصادف میکنن و خالم درجا تموم میکنه ولی عموم میره کما

بعد از چند روز بهوش میاد میبینه چه بلایی سرش اومده

بعد از چهلم خالم عموم خودشو تو حموم دار زد

مامانم به معنای واقعی کلمه دیوانه شده بود

نصف شب پامیشد میرفت تو قبرستون بالای سر خواهرش میگفت از تاریکی میترسه میخوام کنارش باشم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

منم داداشم 5 سال پیش تصادف کرد فوت شد ته تغاری خانواده بود 23 سالش بود تازه لیسانس گرفته بود داغون شدیم هممون تا یکسال سخت میگذره بعدش کم کم آروم میشید.خدا بیامرزه برادرتون و به دل شما هم آرامش بده عزیزم

پسر خاله منم ۲۴ سالش بود تصادف کرد اذرماه فوت کرد

خدا بیامرزه.. مادر وخاهرش چیکار میکنن.. آروم شدن؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

داغ برادر سخته و کمر شکن.یه چیزی بگم؟دور مامانتو  شلوغ کنید برید مشهد یا کربلا.اطراف ما یه خانومی بود پنج ماه پیش تو چهل روز دوتا بچه چهار ساله شو از دست داد چهل روز بعد خواهر هفت سالش دق کرد هفته پیشم مامانش نتونست رفت😭

مراقب مامانت باش به حال خودش تنهاست نزارین واقعا سخته .انشالله صبر حضرت زینب خدا بهتون بده