2789

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

السلام علیک یااباعبدالله (ع)

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضاالمرتضی(ع)

خدایا شکرت ک همیشه و همه جا حضورت رو حس میکنم❤😍

خدایا شکرت ک حال خودم و خونوادم و دوستان نی نی سایتیم خوبه 

خدایا شکرت رزق و روزی و ثروت تو زندگیم جاریه 

خدایا شکرت ب اونی ک دوسش دارم رسیدم و ازدواج موفقی دارم 

من لایق بهترینها هستم 😍

من لایق ثروت و فراوانی هستم😍

من لایق آرامش و فراوانی هستم😍

من و خانواده و دوستانم لایق سلامتی هستیم😍از آسمان‌طلا میبارد😍

خدایا شکرت😘 

خدایا شکرت 😘

خدایا شکرت😘

خدایاشکرت😘

خدا یا شکرت ک ب دلم نگاه میکنی و مرادمو میدی

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایاشکرت که دوباره پیدات کردم😍

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

شکر که این عالم منجی دارد......یا صاحب الزمان❤⚘

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

خدایا شکرت که تورو دترم

شکرت که درس می خونم

شکرت که از خلق بی نیازم 

شکرت که دستم فقط به سمت خودت درازه

شکرت که بابا و مامانم نفس می کشنن

شکرت سالمیم

شکرت شکرت شکرت

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خدایا شکرت همین🌹🌹🌹🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

خدایا شکرت که انسان های خوبی را سر راهم قرار داده ای خداروشکر که زندگی عاشقانه ای دارم خدارو شکر برای داشتن دونعمت دختر 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏