2777
2789

سلام بچه ها من خیلی رعایت میکنم ولی یروز بعد حموم خیس خیسی پیاده یه مسافت زیادی طی کردم همون شب گلوم یکم خارید همیشه سرما خوردگی سختی داشتم ولی الان وحشتناک نزدیک پریودیم هم هست ولی اول گلوم خارید بعد سرم درد کرد پیشونیم میخواست بترکه همش سردم بود الانم گلوم درده کل استخون هام میخواد بترکه کمرم از وسط میخواد دو تیکه بشه یخ زدم سه پتو هم گرمم نمیکنه (اینجا گرم که همه با پیرهن مانتو چیزای نازک میرن بیرون فقط شبا سرده) خلاصه که بگم بدنم یخ زده و استخون هام درحال منفجر ‌‌شدن حالا بگید من کرونا دارم یا سرما خوردم؟ چی مصرف کنم خوب شم میخوام فردا برم دکتر ولی این دو روز درحال نابود شدنم خواب ندارم 

کروناس احتمال قوی

باید شکمت خوب کار‌کنه

تو تاپیکام نوشتم درمانش رو

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کروناس احتمال قوی باید شکمت خوب کار‌کنه تو تاپیکام نوشتم درمانش رو

شکمم عادی ولی ادرار زیاد دارم چون مرتب درحال آب و دمنوش و آب عسل خوردنم 

ممنونم میرم میخونم 🙏🌹❤️

الان هر علائم مشابه سرماخوردگی رو باید امیکرون فرض کرد و قرنطینه شد

آره دو روزه شروع کردم به رفتن سرکار برا همون دیگه نمیخوام برم ولی شب قبلش گلوم خارید هی بدترو بدتر میشم 

شکمم عادی ولی ادرار زیاد دارم چون مرتب درحال آب و دمنوش و آب عسل خوردنم  ممنونم میرم میخونم 🙏 ...

باید یکمی روان تر کار‌کنه

بدنتم روغن مالی کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

به احتمال زیاد کروناس منم دقیق علائم شما رو داشتم رفتم دکتر دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد کرونا داری دارو داد سرم..ولی تست ندادم تا ۳ روز بدن درد و کمر درد و گلو درد و سر درد .از امروز که یکم بهترم فقط آبریزش دارم و گلوم درد میکنه و صدام عوض شده و سرفه دارم انقد سرفه کردم که به پهلوها فشار میاد درد میکنه

چشم 🙏

روشن عزیزم

حمد شفا خوندم برات

به احتمال زیاد کروناس منم دقیق علائم شما رو داشتم رفتم دکتر دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد کرونا داری ...

من فقط همون علائم دارم سرفه آبریزش ندارم ولی اینقدر حالم بده آره فکر میکنم کرونا اول زیر بارش نرفتم ولی الان... 

من فقط همون علائم دارم سرفه آبریزش ندارم ولی اینقدر حالم بده آره فکر میکنم کرونا اول زیر بارش نرفتم ...

خب منم دقیقا مثل شما اول گلو درد بود شبا از سوزش گلو خوابم نمی‌برد.روز بعد شد سر درد و گلو درد با بدن و کمر درد و تب و لرز تا دو روز این علائم از امروز که روز ۴ امه فقط آبریزش گلو درد و سرفه...برو دکتر که ویتامین سی و زینک و آمپول نروبین میدن خیلی تقویت میشی