سلام بچه ها من خیلی رعایت میکنم ولی یروز بعد حموم خیس خیسی پیاده یه مسافت زیادی طی کردم همون شب گلوم یکم خارید همیشه سرما خوردگی سختی داشتم ولی الان وحشتناک نزدیک پریودیم هم هست ولی اول گلوم خارید بعد سرم درد کرد پیشونیم میخواست بترکه همش سردم بود الانم گلوم درده کل استخون هام میخواد بترکه کمرم از وسط میخواد دو تیکه بشه یخ زدم سه پتو هم گرمم نمیکنه (اینجا گرم که همه با پیرهن مانتو چیزای نازک میرن بیرون فقط شبا سرده) خلاصه که بگم بدنم یخ زده و استخون هام درحال منفجر شدن حالا بگید من کرونا دارم یا سرما خوردم؟ چی مصرف کنم خوب شم میخوام فردا برم دکتر ولی این دو روز درحال نابود شدنم خواب ندارم
به احتمال زیاد کروناس منم دقیق علائم شما رو داشتم رفتم دکتر دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد کرونا داری دارو داد سرم..ولی تست ندادم تا ۳ روز بدن درد و کمر درد و گلو درد و سر درد .از امروز که یکم بهترم فقط آبریزش دارم و گلوم درد میکنه و صدام عوض شده و سرفه دارم انقد سرفه کردم که به پهلوها فشار میاد درد میکنه
من فقط همون علائم دارم سرفه آبریزش ندارم ولی اینقدر حالم بده آره فکر میکنم کرونا اول زیر بارش نرفتم ...
خب منم دقیقا مثل شما اول گلو درد بود شبا از سوزش گلو خوابم نمیبرد.روز بعد شد سر درد و گلو درد با بدن و کمر درد و تب و لرز تا دو روز این علائم از امروز که روز ۴ امه فقط آبریزش گلو درد و سرفه...برو دکتر که ویتامین سی و زینک و آمپول نروبین میدن خیلی تقویت میشی