2777
2789
عنوان

نمیخواهم نصیحت کنید حالم بده بیاید

172 بازدید | 23 پست

خانما نصیحت نکنید تهمت میزنی

یا فضولی کار خوبی نیست تو رو خدا 

من فقط دارم ازتون یک سوال میپرسم 

اگه دختری ارزوی رواشناسی داشته باشه و خب توی مجازی پای درد و دل آقایون میشینه به این کار ندارم اصلا

ولی اگه یک آقایی جملات انگیزشی بزاره داخل پیجش و اوایل به بهانه سلام عصر بخیر پیام بده و...

بعد مثلا بگه بانو جان 

یا اگه استوری ناراحت بزاره دختره

بیاد بگه چتههههه

یا مثلا اگه تو خوب نباشی منم نیستم و...

ولی دختره هیچی بهش نمیگه 

ولی خب هی جواب پیام هاشم میده

بین شون چیزیه؟

نظر شما چیه

به نظر تون نصیحت کنمش؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی هم‌ نباشه ایجاد میشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
یعنی چی🥺 من خب نگرانشم بدشو که نمیخواهم

مادرشی خواهرشی همسرشی؟؟

دلت میخواد یه دختر غریبه برای بابات نگران باشه ؟؟

یا بعدا برای همسرت نگران بشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
واقعا 🥺

مطمئن باش

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
این داره مدام بهش میگه دلم میخواهد برم به پسره بگم دیگه بهش پیام نده ولی دختره بفهمه و بگه شما بهم ...

عزیزم این پسرو بلاک کن

گرفتار میشیا

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
اخه خب رفیقم نیست نزدیک ترین کسمه

اها خواهرته یعنی اره خب اونطوری بد نیست نظرتو بگی ولی بازم خیلی رو مخ نرو فاز نصیحت برندار فقط نظرتو بگو

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم