یعنی نشده شما یه روز کلا حوصله نداشته باشید ؟مخصوصا نزدیکه عادتتون؟
فکر کنم ظرفای ناهار رو نشستی ناراحت شد نه؟
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
آدم تنها باشه بهتر از اینه که دورش چر از ادمای نفرت انگیز باشه.
موافقم باهات منم همین سبک زندگی رو در پیش گرفتم ولی الان هر کسی سراغمو میگیره میگن زندانی کرده خودشو همه هم معترض از مادر بگیر تا غریبه ها
خودم ارامش دارم بقیه نمیزارن هر روز یه حرفی میزنن ناراحتم میکنن
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
منم بچه ندارم ولی اصلا تنها حتی خونه خواهر شوهرام و مادرشوهرم نمیرم..به قول یکی از بچها تو خونه خودم تنها میشینم درسمو میخونم ولی تنها جایی نمیرم.خیلی دختر خاله هام هم میگن نه تو نمیای نمیری.با خودم نمیگم خودم آرامش داشته باشم بسه برام.برم خونه دختر خاله که بعد یه چیزی بگم یا بشنوم بعد بگن آره فلانی خبرکشه فلانی راز دار نیس فلانی تقلید خونه منو کرده فلانی زیاد میخوره میری کم میذاره برات هوووووووووو دیگه خلاصه دغدغه این حرفا رو ندادم😅
درو زد اومد تو گفت بدا چی اخم کرده بودی واقعا خجالت بکش مگه جی گار کردیم ازت حالم بهم خورد و همین بمون تنهایی بپوس منم گفتم والا ماما من اصلا خودم حوصله نداشتم بهت که گفته بودم برا چب ناراحت شدید من بادشما کاری ندارم که اخه کلی فحش واد درو کوبید رفت
انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند