eshghaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 190 عنوان خاما حال روحیم خیلی بده بیایید😪 139 بازدید | 9 پست امروز رفتم دکتر و سونو واژینال و آزمایشامو نشون دادم دکتر گفت ذخیره تخمدان و فولیکولت خیلی کمه😥😰😣😩😫گفت زمان از دست نده و سریع آی وی اف کنشماها بگید من چ کنم😥 لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا 1400/12/03 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 190 چند سالته...حرف دکترتو گوش کن ۴۰ سالمه از ازدواج اولم بچه دارم لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
asenajoonaa عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2577 پیش یه دکتر دیگه هم برو اگه حرف اون رو تایید کرد انجام بده
eshghaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 190 یا پیش یه دکتر دیگه هم برو اصلا خودمو باختمازونور هرروز مادرشوهر ازم بچه میخواد لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
eshghaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 190 پیش یه دکتر دیگه هم برو اگه حرف اون رو تایید کرد انجام بده آخه میدونی چیه پریودم یکم ب هم خورده یا زود میشه یا دیر و حالا سوتو واژینال انجام دادم روز دوازدهم سیکلشاید درست نبوده زمانش لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
آلبالو۹۸ عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 7984 اصلا خودمو باختم ازونور هرروز مادرشوهر ازم بچه میخواد ان شاالله بی دردسر خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده
asenajoonaa عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2577 آخه میدونی چیه پریودم یکم ب هم خورده یا زود میشه یا دیر و حالا سوتو واژینال انجام دادم روز دوازدهم س ... بروپیش یه دکتردیگه بهش شرایطت رو بگو سوالات رو بپرس بعد تصمیم بگیر