2777
2789
عنوان

چرا خواب مان تعبیر نمی شود؟

356 بازدید | 11 پست

فرض کنید یک هفته مانده است که روز تولدتان فرا برسد. دوست دارید که مادرتان یک ساعت مچی به شما هدیه دهد. خواب می بینید که برای شما تولد گرفته اند و مادرتان هم یک ساعت مچی باب میل تان به شما هدیه می دهد. با خوشحالی از خواب بیدار می شوید و مطمئن هستید که کادوی تولدتان همین خواهد بود.

روز تولد فرا می رسد و بعد از مراسم جشن، نوبت گرفتن کادوها می شود اما مادرتان به جای ساعت مچی، یک پیراهن خریده است. تعجب می کنید که چرا خواب تان تعبیر نشد.

رویاها همان افکارمان هستند. شما دوست داشتید برایتان ساعت مچی کادو بخرند و به همین خاطر در خواب مشاهده کردید که ساعت مچی دریافت می کنید.

آیا این که بارها با خود بگویید ای کاش مادرم ساعت مچی به من هدیه دهد، باعث می شود که این اتفاق رخ بدهد؟

قطعا خیر چون این فقط یک آرزو در ذهن شماست و ممکن است محقق بشود یا محقق نشود. رویاها هم اینگونه هستند و فقط افکار درون ذهن مان را به شکل تصویری می بینیم و ممکن است محقق بشوند و همچنین ممکن است محقق نشوند.

آری، این دیدگاه شاید تلخ به نظر برسد چون وقتی خوابی را می بینیم که آرزویش را داریم، امیدی در دل مان زنده می شود که آن خواسته حتما محقق می شود که خوابش را دیدیم اما این گول زدن خودمان است و یک امید واهی به ما می دهد.

امیدی که بخواهد با یک خواب ایجاد شود، با یک خواب هم از بین خواهد رفت. برای داشتن امید واقعی باید روش درست آن را پی بگیریم نه با گول زدن خودمان.

اگر دوست دارید بدانید که اصلا رویاها چیستند، به پست “چرا خواب می بینیم؟” مراجعه نمایید.

منبع:

مقاله چرا خواب مان تعبیر نمی شود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه خواب منو تعبیر کنید  تو تاپیک اخرم  تشریف بیارید؟ 

خوابم رو اینجام براتون تعریف میکنم 

یکی از اشنایان که خیلی وقت پیش ی گناهی مرتکب شده بود دیشب خواب دیدم خودکشی کرده و تو خواب فوت کرده بود و من رفتم دنبال قبرش می گشتم و  گفتم‌قبر فلانی کجاست بعد دیدم صداش میاد و گفت من اینجام بعد برگشتم دیدم حضرت رقیه روی ضریح مبارکشون  اون بالا نشستن 

یعنی ضریح حضرت رقیه رو دیدم و دیدم قبر همین اشنای ماهم کنار ضریح حضرت رقیه هست و رقیه (س) اشاره کرد  ک  دنبال قبر اشناتون میگردی قبرش اینجاست  اینه . اون ادم ک خودکشی کرده بود تا منو دید زنده شد  این یعنی چی ؟  تو تاپیکم دوستان گفتن گناهی ک مرتکب شده بخشیده شده و حضرت رقیه شفاعتش میکنه

من خودمم تو بیداری از حضرت رقیه و امام رضا و حضرت ابوالفضل خواسته بودم ک اگه شفاعتش میکنن بهم توخواب نشون بدن 

ممنون میشم خلاصه تعبیرشو بهم بگید ببخشید وقتتونو میگیرم