2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

404 بازدید | 27 پست

سلام خانوما.... شما از اینکه خونتون دو قدم کنار خونه خواهرشوهرتون  باشه که هیچ حس محبتی بهش ندارین و کلا روی مختونه و ازش بدتون میاد و کلا فازتون یکی نیس و هیچ کسی رو جز شما و پدرشوهرمادرشوهرش نداره و اجتماعی نیس و هیچ فامیل دیگه ای توی این شهر نداره و پدر و مادرشم فوت شدن و سنشم زیر سی سال هست و حوصله ش اگر سر بره قطعا میاد خونتون و ممکنه این اتفاق هر روز بیوفته و وقتی میاد خونتون رفتنش با خداست...استرس نمیگیرین؟ از زندگی نا امید نمیشین؟ حتی به شما زنگ نمیزنه برای اومدن به خونتون و همیشه با همسرتون هماهنگ می‌کنه و نمی‌تونید به بهونه ای هم ردش کنید و دلتون هم براش میسوزه و عذاب وجدان اذیتتون می‌کنه اگر بخوایید ردش کنید... با این شرایط چیکار میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

بستگی ب روحیه و اخلاق داره.مثلا من شدیدا بی حوصله و بداخلاقم.حتی تحمل خودمم برام سخته چه برسه به یکی دیگ.و اینکه دلم میخواد آرامش داشته باشم.در سکوووووت

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

ناشکری نکن من با جاریم همسایم😂😂😂

بهش میگم قبل این که بیایی زنگ بزن بهم 

و باهاش صمیمی اما با سیاست برخورد میکردم که هم باهام صمیمی باشه هم رودربایستی  داشته باشه 

که این قد نیاد خونم 

چند دفه هم درو واسش باز نمیکردم که مثلا زنگ قط بود 

حموم بودم نشنیدم و این حرفا

وضع تو که خوبه

من ی خانواده شوهر دارم کلا رو مخمن. هر دفعه میرم خونشون فقط جاریم تحویل میگیرن. اگه ناراحت باشه همه میرن سمتش که چیشده چیشده.  اما اگه من ناراحت بشم هیچی. فقط هم پز اونو میدن. تو باشی چ حسی بهت دس میده

خدایا شکرت
از زندگیم نه ناامید نمیشد و استرس نمیگرفتم بنده خدا چی میشه اگه بی ضرره وجودش

حس بدم به اینه که نمیخوام کسی رو که ازش بدم میاد و حس و حال بد میگیرم از بودن در کنارش هر روز جلو چشمم باشه

وضع تو که خوبه من ی خانواده شوهر دارم کلا رو مخمن. هر دفعه میرم خونشون فقط جاریم تحویل میگیرن. اگه ...

منم با جاریم یه نوع دیگه از این تجربه رو دارم خیلی دلم می‌شکنه و حالم بد میشه