سلام بچه ها من 43روزه از پریودیم گذشته چرا پریود نمیشم امروز آزمایش دادم جوابشو بلد نیستم بخونم لطفا راهنمایی کنید نوشته BHCG0.5 یعنی چی نمیدونم چطور عکس آزمایشو بفرستم
هرسختی که تو زندگیم کشیدم زیرش امضای کسانی بود که دوستشون داشتم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین