2789
عنوان

سقط یا قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 71 پست
خدایی که گناه تعیین میکنی؟؟؟؟ وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَّحْنُ نَرْزُقُه ...

عزیزم چرا بحث تحقیق و مطالعه میاد جبهه میگیرین؟؟

منظور کامنت من چیزی دیگه ای بود،،،مشکل ما دخترای بی سوادی هستن که با بدن خودشون اشنا نیستن نمیتونن یه جلوگیری صحیح داشته باشن ـ. شما مفهوم یه جمله فارسی رو نمیتونی بفهمی حالاهی قران تایپ کن ..

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

عزیز جان طرف با شوهرش مشکل داره. همسرش معتاده. دست بزن داره. وضع مالی افتضاح ‌. دوتا بچه کوچیک هم داره. ناخواسته باردار شده!

اون موقع که این بچه به دنیا اومد و تو فقر و بدبختی مادر و بچه ها شریک بود و ضعیت بدتر شد. اون موقع من و شما کجاییم؟ این حرفها از دور قشنگن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز جان طرف با شوهرش مشکل داره. همسرش معتاده. دست بزن داره. وضع مالی افتضاح ‌. دوتا بچه کوچیک هم دا ...

راهش جلوگیریه 

نه سقط 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

ما هم تاپیک های هدف دار سقط دیدیم عزیزم  زیادی سخت  نگیر

اره ،خیلیام تشویق میکنن که اونم درست نیس..

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
عزیزم چرا بحث تحقیق و مطالعه میاد جبهه میگیرین؟؟ منظور کامنت من چیزی دیگه ای بود،،،مشکل ما دخترای ب ...

بحث جلوگیریتون درست

من مفهوم جمله شمارو فهمیدم شما فک کنم نفهمیدی چی گفتی

میگی بدنیا اوردن بچه تو این شرایط اندازه سقط گناه داره

میگم مگ شما خدایی که گناه تعیین میکنی؟

خدا گفته روزیشو من میدم

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
چی بگم والا..آخه از اون طرفم بچه هایی هستن که میذارن سر راه یا با کلی مشکل بزرگ میشن ... به دنیا آور ...

ما نمیدونیم اون بچه ای که قصد سقطش رو داریم یا پیشنهاد سقط به مامانش می دیم، جزء  اون بچه هاس یانه ، با یه احتمال نمی تونیم به کسی بگیم بچتو بکش، حتی اگر اطمینان هم داشته باشیم از آینده بد اون بچه هم حقشو نداریم، دادن و گرفتن حق حیات فقط و فقط دست خداست، خدا از خونی که به ناحق ریخته بشه نمیگذره

عصر جاهلیت نوین

قتل قتله دیگه حالا تو بچه رو زنده به گور کنی یا جنین رو چرخ کنی و تیکه تیکش ککنی  

تازه خودشون رو محق و بادرک وشعورم میدونن و کلی توجیه میکنن! بعد میشینن اعراب جاهلیت و قومهای فلان و فلان رو مسخره میکنن. یکی نیست بهشون بگه شما یه مشت ادم بدبین افسرده ی بی خدااین که امیدی به زندگی ندارید و فقط سیاهی ها رو میبینی.د

یکی نیست بگه میتونی جلوگیری کن لیاقت نداری جلوگیری کنی ازدواج نکن چرا آدم میکشی قاتل. 

دیگه هر کسی می‌دونه راهش جلوگیریه. ولی تو شرایطی که طرف بارداره کدوم جلوگیری؟؟؟

خیلی ها مراعات نمیکنن 

الان توی فامیل نگاه کن 

مگه چند درصد بارداری ناخواسته دارن 

من معتقدم بیشتر این تاپیک ها هدایت شده است 

تا قبح سقط رو بریزن

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

بحث جلوگیریتون درست من مفهوم جمله شمارو فهمیدم شما فک کنم نفهمیدی چی گفتی میگی بدنیا اوردن بچه تو ...

چه جالب شما که خیلی با خدا ارتباط داری ،میشه بهش بگی روزی این بچه هایی که تا نصفه تو سطل اشغال دنبال غذا میگردن رو بده..

خیلی ها مراعات نمیکنن  الان توی فامیل نگاه کن  مگه چند درصد بارداری ناخواسته دارن  ...

والا نمی‌دونم. در مورد اینکه چند درصد بارداری ها ناخواسته هستن اصلا اطلاعی ندارم. 

ولی حرفتون درسته. اگه کسی بچه نخواد باید سفت و سخت جلوگیری کنه.

عزیز جان طرف با شوهرش مشکل داره. همسرش معتاده. دست بزن داره. وضع مالی افتضاح ‌. دوتا بچه کوچیک هم دا ...

دقیقا! خب به دنیا اوردنش بدتره،همون بچه شاید بزرگشه هزار بار لعنت بفرسته ب پدر مادرش که اونو وارد این دنیا کردن! یه عده میگن از اینده خبر دارین و این حرفا ، که خب طرف شرایط خودش و میدونه،بارها شنیدم میگن ما بچه اولمونم با همین حرف ک خدا بزرگه و روزی رسونه اوردیم اما وضعیت بد و بدتر شد.

درسته سقط کار انسانی نیست اما گاهی راه نجاته درست مثل طلاق که گاهی بهترین راه حله.

و این که چرا پزشک قانونی تا ۱۹هفته مجوز سقط میده؟؟ 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

دقیقا! خب به دنیا اوردنش بدتره،همون بچه شاید بزرگشه هزار بار لعنت بفرسته ب پدر مادرش که اونو وارد ای ...

خیلیا فقط همین آیه رو می‌دونن. تو این آیه فقط گفته شده از ترس فقر بچه ها رو نکشید.در مورد بقیه موارد چیزی گفته نشده.

ببین جانم خیلی از خانم‌ها تو خارج یا حتی خود ایران در اثر تجاوز باردار میشن. یا اینکه خانم خودش بیماری روحی داره.با بارداری شرایطش خیلی بدتر میشه. یا بچه هایی که قبل از تولد تو سونو گرافی مشخص میشه که نقص عضو یا سندروم داون دارن. تکلیف اونا چیه!