2789
عنوان

سقط یا قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 71 پست
درسته ولی اگه همون بچه به دنیا بیاد و شرایط زندگیش خوب نباشه روزی ۱۰۰  بار حسرت میخوره و ارزوی ...

بزارید به دنیا بیاد هر وقت ارزوی مرگ کرد ، بکشیدش. 

فرقی نداره دیگه 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جای کسی تصمیم نگیرید  هر کی می دونه با بدن و زندگیش چی کار کنه

اون بچه جزو اعضای بدن نیست که هرجوری آدم بخواد باهاش رفتار کنه اون یه موجود مستقله

اگه شعارتون اینه که به جای کسی تصمیم نگیریم پس چرا باید جای اون بچه تصمیم گرفته بشه🙂

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
ولی دردش ی ثانیه اس و تموم میسه بهتر ایتکه بیس سی سال تو ی خانواده فقیر با ی مادر پدر عصبی زجر بکشه ...

هر آدمی موقعیت و فرصت تغییر داره عزیزم 

درسته زندگی تو همچین خانواده ای سخته 

اما لزوما تا ابد نیست و فرصت رهایی و زندگی بهتر بالاخره فراهم میشه 

به شرطی که قبلش آماده ی موقعیت باشی و به خدا توکل کنی

درسته ولی اگه همون بچه به دنیا بیاد و شرایط زندگیش خوب نباشه روزی ۱۰۰  بار حسرت میخوره و ارزوی ...

من کلی بچه تو فامیل میشناسم که قرار بوده سقط بشن ولی نشدن. الان هم خوشحال و خوش و خرمن. ما از کجا بدونیم اون بچه آینده‌ش چی میشه؟

کار درست اینه که درست جلوگیری کنیم. بعدش دیگه حق نداریم یه موجود زنده رو بکشیم عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دقیقا  با گناهش شریک میشن تو این قرن با این همه امکانات میگن ناخواسته باردار شدیم برام کاملا ب ...

خب بعدشم میشه قرص اورژانسی خورد

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
 مگه ما کارکنان دولتیم

تاپیک های هدف دار خیلی تو سایت زیاد شده،حالا لزوما این تاپیک رو نمیگم ولی یه عده خیلی تابلو تبلیغ میکنن..

مثل همون خانمی که مربی شنا بود۵تا بچه به قول خودش خدا خواسته داشت

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
خواهشااا قبل از ازدواج یکم راجب جلوگیری مطالعه کنید تا به همچین سرنوشتی دچار نشین، بدنیا اوردن بچه ت ...

خدایی که گناه تعیین میکنی؟؟؟؟

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا 31 

و فرزندانتان را از ترس فقر، نکشید! ما آنها و شما را روزی می‌دهیم؛ مسلماً کشتن آنها گناه بزرگی است!

خدا اینو گفته تو قرآنش

ولی شما مث اینکه یه فتوای دیگ دادی🙂

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

هیشکی از اینده نیمده نمیدونه چی میشه؟شاید روزگار جوری بچرخه که زندگیش خوب باشه

............... **این نیز بگذرد** .................
خب بعدشم میشه قرص اورژانسی خورد

اره 

اصلا بین هزار نفر حالا بگی یه نفر دیگه واقعا ناخواسته بوده نه روزی ده نفر تاپیک بزنن یه عده هم بشینن دستور بپیچن

موندم اون دنیا چطور میخوان جواب بدن سقط با قتل چه فرقی میکنن  اینقدر راحت برای مرگ یه موجود تصمیم میگیرن که کاملا غیر عقلانیه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
تاپیک های هدف دار خیلی تو سایت زیاد شده،حالا لزوما این تاپیک رو نمیگم ولی یه عده خیلی تابلو تبلیغ می ...

ما هم تاپیک های هدف دار سقط دیدیم عزیزم 

زیادی سخت  نگیر 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

چیشده جدیداً انقدر گیر دادید به این موضوع؟

یه خانم نگرانی الان تاپیک زد بچ باردار شدم و تیپیک این خانوم پر شد که سقط کن سقط کن 

خیلی ناراحت شدم 

اون آدم الان تو بحران باید اول آروم بشه بعد تصمیم بگیره سریع با کلی سرزنش میگن سقط کن 

والله بالله سقط گناه کبیره است، قتله! که انقدر تو جامعه راحت توصیه میشه 

همینا وقتی ی خبر قتلی پخش میشه کلی فحش و ناسزا میدن ولی وقتی خودشون توصیه کشتن یه آدمو میکنن هیچی نیست

کسی که شرایط مادرشدن رو نداره باید سفت و سخت جلوگیری کنه.

اما در مورد این که سقط قتله یا گناهه، نظری ندارم.

یه عده هستن میان که به طرف بگن سقط نکن و میخوان مثلا راهنمایی درست کنن، میگن که بعد سقط بد میبینی و زندگیت جهنم میشه، خب این بدترین حرفه، طرف از خدا زده میشه، مگه خدا مث بنده هاشه؟ انتقام جو و کینه توزه؟ 

راهنمایی میکنین از راه درست باشه لطفا.

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️