2789
عنوان

سقط یا قتل

879 بازدید | 71 پست

مِن بعد اگه خواستین اینجا به کسی توصیه سقط و قتل بچشو بدید 

فقط کلیپ مهدی رسولی راجب سقط رو نگاه کنین بعد حرف بزنین

که اون بچه چه زجری میکشه تا بمیره و چقدر می‌ترسه 

حیواناتم به بچه هاشون رحم میکنن... 

جنس تون از چیه که توصیه کشتن بچه ادمو میکنین؟ 

عزیز دل مجردی که خودت مادر نیستی، که انشالله هر چه زودتر مادر بشی خواهش میکنم از چیزی که تجربه نداری صحبت نکن! و عزیز دلی که مادر هستی و میگی سقط کن 

شما خدا نیستی که بتونی تضمین خوشبختی یه آدمو بکنی 

یه سری چیزا دست خداست 

ما فقط باید سعی کنیم خودمونو درست بار بیاریم همین تا بچه هامونم الگو بگیرن

با یه جمله شما آدمی که تو دل بحرانه بدترین اشتباه عمرشو میکنه و گناهش و آه و حسرتش تا روز حسرت به دنبال تون هست. 

مراقب توصیه هامون باشیم. 

یاعلی

جای کسی تصمیم نگیرید  هر کی می دونه با بدن و زندگیش چی کار کنه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرف حق👏👏

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ولی دردش ی ثانیه اس و تموم میسه بهتر ایتکه بیس سی سال تو ی خانواده فقیر با ی مادر پدر عصبی زجر بکشه ولی مطمینا کسی ک این شرایط رو داره بااایذ سفت و سخت جلوگیری کنه 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو

چی بگم والا..آخه از اون طرفم بچه هایی هستن که میذارن سر راه یا با کلی مشکل بزرگ میشن ... به دنیا آوردن اینام انگار یه جور ظلمه بهشون...کلا تا جایی که میشه باید پیشگیری کرد ولی اگر برام ناخواسته اتفاق بیفته واقعا نمیدونم چی کار باید کنم.ترجیحم سقطه تا دنیا آوردن

کسی متاسفانه به این چیزا فکر نمیکنه 

بزرگترین گناه شده 👈عمل نکردن بینی ، شکم داشتن ، ترک برداشتن دوست بعد از بارداری، چروک پوست ، 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

آفرین.

ما میتونیم برای بدنمون تصمیم بگیریم ولی نه برای بدن دیگه‌ای که در بدنمون هست. اون جنین هم جسم داره. بعد از مدت کوتاهی قلب هم داره. و قلبش میزنه. یعنی زنده‌س.

مگر پزشک توصیه کنه به سقط کنه که اون بحثش جداست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

خواهشااا قبل از ازدواج یکم راجب جلوگیری مطالعه کنید تا به همچین سرنوشتی دچار نشین، بدنیا اوردن بچه تو شرایط نامساعد به اندازه سقط گناه داره

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

درسته ولی اگه همون بچه به دنیا بیاد و شرایط زندگیش خوب نباشه روزی ۱۰۰  بار حسرت میخوره و ارزوی مرگ میکنه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤
چیشده جدیداً انقدر گیر دادید به این موضوع؟

سیاست فرزند اوریه 

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

دقیقا 

با گناهش شریک میشن تو این قرن با این همه امکانات میگن ناخواسته باردار شدیم برام کاملا بی معنیه کسی که بچه نخواد از دو روش همزمان استفاده میکنه

نه اینکه عشق وحالش میکنه بعد یادش تازه میفته چی به چیه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛