2777
2789

سلام

من شیش هفت روزه که درگیرش شدم یعنی تست ندادم چون دکتر گفت صددرصد علائمشو داری، روز اول با گلو درد و دوم با تب و لرز شدید از روز چهارم به بعد کامل حس بویایی و چشاییمو از دست دادم سرفه هم دارم خیلی کم 

بنظرتون نیاز هست تست ریه بدم اخه اکسیژن خونمو که چک میکنم همش بالای ۹۷و98میگن نیاز بع اسکن ری نیس

حالمم خیلی گرفته اخه فشارم یه روزش افتاد خیلی حالم بد شد از اون روز همش دلم میخواد گریه کنم

تورو خدا اگه مث من گرفتع بگه چیکار کنم حس بویاییم برگرده کلافه ام کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش چارتخمه و عناب خیلیییی خوبه دم کن بخور.

آویشن وزنجبیلو و به و دارچین دم کن بخور

داروهایی ک داری مرتب استفاده کن وهروز دوش اب ولرم بگیر.ویتامین سی هروز بخور.خوب میشی.ولی حس بویایی وچشایی فهلا برنمیگرده من ۴هفته اینجوربودم

عزیزم اصلا نگرانی و ناراحتی نداره و خداروشکر اکسیژنت هم خوبه پس استرس نگیر چون تو این بیماری روحیه مهم ترین چیزه... بویایی بین یک هفته تا دوماه ممکنه برگرده پس نگرانش نباش.. اگر تونستی میخک بو کن تا سریع تر برگرده... فکرکنم عطسه هم  تاثیر داشته باشه توی برگشتش... شما روحیه تو حفظ کنی و سرتو کشغول کنی تا این روزای سخت بگذره هیچ مشکلی پیش نمیاد...