2777
2789
عنوان

اینارو بهم گفته،راهنمایی کنیددد

141 بازدید | 13 پست

بچه هاا من با یه پسری آشنا شدم تو مجازی تقریبا یک هفتس ..الان گفته که قصدش جدیه واقعا و خوشش اومده از من گفت میخوام جدی تر وارد رابطه بشیم یعنی برای ازدواج..و از اونجایی که خانواده ما خانواده کاملا سنتی هستن و ایشونم فهمید اینارو ،من گفتم که از اول خانواده باید در جریان باشه برای اشنایی بیشتر...ازم خواست با مامانم صحبت کنم یا گفت اگر بخوای خودمم صحبت میکنم با مادرت حالا من موندم چجوری به مامانم بگم خیلی استرس دارم میشه راهنمایی کنید ...چون کلا رل و اینجور رابطه ها تو خانواده ما نیست با اینکه این اقا هم گفت منم این چیزا رو نمیخوام میخوام جدی باشه...برای همین نمیدونم چجوری بگم به مامانم واقعا⁦🤦🏻‍♀️⁩

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار💭

اگه قصدش جدیه؛ اول اون باید با خانواده ش صحبت کنه؛ بعد شماره ی خونتون رو میگیره و مامانش زنگ میزنه

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یک هفته قطعا نمیشه تصمیم واس ازدواج گرفت😑

تو به خانوادت نگو بنظرم چون پسره بخواد دستت بندازه احتمالش زیاده.واینک همون اول کاری گفتی خانوادت سخت گیرن نباید میگفتی

تو یک هفته قطعا نمیشه تصمیم واس ازدواج گرفت😑 تو به خانوادت نگو بنظرم چون پسره بخواد دستت بندازه اح ...

نه نه گفت اشنا شیم حداقل یه بار ببینیم همو تو واقعیت و اگه خوششمون اومد جدی ترش کنیم..

بگو اون با خانوادش صحبت کنه و با خانواده ط هماهنگ کنن برای خاستگاری . ط نباید بگی که

مامانم بالاخره باید بدونه کجا اشنا شدیم از شناختی که ازش دارم میدونم یکم زمینه سازی کنم بهتره خب..

بهش بگو 

یه نفر هست که باهمدیگه یه مدت کم آشنا شدیم رابطه ی خاصی شکل نگرفته اما خب از همدیگه خوشمون اومده بهم گفته قصدش جدی و میخواد با شما صحبت کنه تا اجازه بدید بیشتر آشنا بشیم میتونید تحقیق کنید باهاش صحبت کنید عکسشو ببینید 

و اینکه میتونی به مامانت بگی الان دیگه ازدواج سنتی نیست و بقیه ترجیح میدن با آشنایی قبلی ازدواج کنن زندگی اینجوری بهتره آدم دوست میشه اخلاق طرف مقابل میاد دستش بهتره تا نامزد کنی بعد طرف مقابل خوب نباشه بخوای جدا شی اسم بیاد سرت و... 

با سیاست این حرفارو کم کم بزن که بره تو ذهنش