2777
2789

عزیزم من ۲ ماه دیگ زایمانمه ولی اینجور ک دیدم تو ساک چند دست لباس سایز صفرو یک سر همی و کلاه و پیشبندو دستکش و جوراب میزارن به علاوه شیشه شیرو پستونک و شیر خشک و فلاسک و پتو دور پیچ سرچ کنی کامل بهت میگ از خود بیمارستانم بپرسی میگن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۲ ماه دیگ زایمانمه ولی اینجور ک دیدم تو ساک چند دست لباس سایز صفرو یک سر همی و کلاه و پیشبن ...

اینایی که گفتی غیر شیر خشک و فلاکس گذاشتم 

شیر خشک چه مارکی بگیرم ؟

🥰😍😍😉🙃

حتما زنگ بزن سوال کن . فقط با خودت خرما و آبگوشت کبک ببر موقعی ک دردت گرفت ک بخوری جون داشته باشی

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

شیشه شیر 

مای بی بی دستمال مرطوب 

لباس دو دست واسه نوزاد یه دست تو بیمارستان میپوشه یه دست موقعه خونه اومدن 

قنداق 

کلاه دستکش ناف بند

واسه خودت لباس بعد از ترخیص و لوازم آرایش و لباس زیر

پوشک هم از خوده بیمارستان میخری

آبگوشت کبک نشنیده بودم چه جالب 

عالیه آبگوشت کبک یا بلدرچین فقط روز زایمانت بخور خیلی قوه داره 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

من ۴ماه پیش بیمارستان خصوصی تهران زایمان کردم هیچی ندادن 🙁فقط چند تا دونه مای بی بی دادن 

دوتا بولیز شلوار تیشرت جوراب کلاه پتو دور پیچ ی پتو بزرگ‌تر شیر خشک فلاسک دستمال مرطوب دستمال کاغذی