2777
2789
عنوان

به نظرتون گوشیم هک شده؟ میشه بیاین

337 بازدید | 25 پست

سلام خانما. دیروز داشتم با گوشیم کار میکردم رفتم تو مخاطبین و دیدم که اسمی که شماره همسرم رو سیو کرده بودم عوض شده و عکسش هم پاک شده به خودم گفتم ای بابا گوشیم هنگ کرد. دنبال شماره خاله م میگشتم که باهاش تماس بگیرم دیدم اسمش هست ولی شماره ش نیست تعجب کردم و بقیه مخاطبین رو هم دیدم که اسماشون هست ولی شماره ها نیستن😔 گفتم شب به همسرم میگم تا ببینه چرا گوشیم بهم ریخته. شب که اومد گفت یه نفر تو تلگرام بهم پیام داده که عکس خانومت(اسم و فامیل من رو گفته) رو برام بفرست. همسرم هم اون شماره رو بلاک کرده. خوابم نبرده از دیشب به نظرتون گوشیم هک شده؟ 

یاااخدا

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر حتما گوشیت رو نشون بده ...گوشیت یهو داغ نمیکنه؟شارژش زود تموم نمیشه؟

helen21 سابقم😐😒هلن ی تیکر زده و مطمئنه سر این تاریخ تو خونش نشسته و ساعت 6 عصر داره چایی میذاره کنار شوهرش بخورن... ی امین میگی؟تورو خدا😭جانم؟عزیز دلم؟نمیخوای برگردی؟من این روزا با همه وجودم هم دوست دارم هم ازت متنفرم... چیکار کردی با دلم ک دلم نه نبودنت رو میخواد نه بودنت رو؟ولی...حال دل من خوب نیست دلبر!برگرد...یک چای میگذارم بنشین ب پای درد و دل من.. من میمانم و تو و یک دنیا حرف!دلم برای چشمانت برای نفس های ارامت تنگ است!من ایمان دارم ک بازهم صبح ها قرار است ب تو صبح بخیر بگویم!برگرد!قول میدهم موقع خواب دیگر خانه را تاریک نکنم,همه تهدیگ غذا سهم خودت,چای نمیخوریم,قول میدهم هر چ تو گفتی همان شود!تو فقط برگرد!خدا جون؟رومو زمین نندازیا😔من به قلبم قول دادم از طرف تو😔منو مدیون قلبم نکن😔دلبر؟من هرشب تصور میکنم امده ای تمام این روزهارا از دلم در اورده ای😔پس چرا حافظ انقدر دروغ میگوید😔😔😔هربار ک حافظ مرا امیدوار میکند ب بازگشتت منه امیدوار شب را صبح میکنم ب امید بازگشتت ولی تو نیامدی😭بیا دلبر قول میدهم همه چیز بشود همان ک تو میخواهی😔

استارتر گرامی هر لینکی که براتون توسط شمارهء ناشناس میاد رو باز نکنین. توی واتساپ هم اگر ناشناسی پیام داد بازش نکنین. اگه رمز کارت بانکیتون رو سیو کردین تو گوشی پاک کنین و گوشی رو هارد ریست یا فلش کنین. البته قبلش از گوشیتون و اطلاعات لازم بک اپ بگیرین. اگه گوگل اکانتتون فعال باشه توی گوگل کنتاکت یا مخاطبین رو دارین و از اونجا میتونین دانلود کنین شماره هاتونو

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
اوهوم درسته حتماااا👍🏻

در ضمن خودتون هم میتونین گوشی رو فلش کنین حتما لازم نیست ببرین بیرون و هزینه کنین. اگر خواستین فلش کنین بگین بهتون بگم چکار کنین

نه اینجوری نشده. اها اینم یادم رفت بگم که اسم اکانت همسرم تو تلگرام هم عوض شده

توی تلگرام یه ایتمی هست تو تنظیماتش که میتونین ببینین چه گوشی غیر از خودتون به تلگرامتون دسترسی داره و میتونین پاکش کنین