2777
2789
شما روزی چند تا مصرف کردین و آوپولم زدین؟ خدا گل پسرتو حفظ کنه راستی شما هم شیاف مصرف کردین؟

من روزی ۲ تا 

آمپول سینال اف هم میزدم شبی ۱۲ واحد 

لتروزول هم شبی دو تا میخوردم 

روز ۱۴ هم آمپول اچ سی جی زدم 

شیاف پروژسترون هم چون قبلا دو تا سقط داشتم از اول بارداریم تا هفته ۱۸ استقاده کردم

🥰😍😍😉🙃

در ضمن پسر هم قرار نیست هیچ گلی به سرمون بزنه... اون زمان قدیم بود که کشاورزی و دامداری میکردن و پسر دوست داشتن چون نیروی کار بود... الان اگه دقت کنید دخترا بیشتر به درد پدر و مادر میخورن ... دست خودم بود 10 تا دختر میاوردم... البته همه به تربیت پدر و مادر بستگی داره ولی در کل دختر دلسوز پدر و مادره

همه دوست دارن از هر دو جنس داشته باشن 

من بچه اولم پسره اگه دختر بود برام جنسیت دومی مهم نبود ولی چون پسره کلی برای دختر شدن دومی تلاش کردم اگه خدا لایقم بدونه و دختر بهم بده... آمین

انشالله بچه شما هم سالم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من دختر دوس دارم اما چون خدا بهم نمیده میگم فرقی ندارا هرکدوم رو داد رو چشمم میزارم اما اگه قرا ...

دختر داری یکمی سخته حرف و حدیث پشتش زیاده نا شکر نیستما قربون خدا بشم که در به درم نکرد از این دکتر و اون دکتر من هجده سالم و تموم کردم رفتم تونوزده

در ضمن پسر هم قرار نیست هیچ گلی به سرمون بزنه... اون زمان قدیم بود که کشاورزی و دامداری میکردن و پسر ...

اون که صد در صد دخترا دلسوزن ولی هرکس علایقش یکمی فرق داره

دختر داری یکمی سخته حرف و حدیث پشتش زیاده نا شکر نیستما قربون خدا بشم که در به درم نکرد از این دکتر ...

عزیزم سنی نداری که

خداروشکر طرف ما از این فرهنگ پسرآوری نیست الان که من باردارم همه میگن واااای خداکنه دختر باشه از مادرشوهر و خواهر شوهر و برادر شوهر

انشالله اگه دختر شد برا بعدی رژیم بگیر یا آی وی اف تعیین جنسیت انجام بده

منم بچه اول مامانمم دومی هم دختر شد یعنی خواهرم هیچکس جرات نکرده حرفی بزنه اونم سی سال پیش بعد چند سال یک پسری بدنیا میاره...

عزیزم سنی نداری که خداروشکر طرف ما از این فرهنگ پسرآوری نیست الان که من باردارم همه میگن واااای خدا ...

عزیزم این اولین و آخرین بچمه که به دنیا میارم خدا رو شکر جمع ما هم چه خانواده شوهری چه خانواده خودم حرفی از پسر دار شدن نمیزنن خودمم که تک دخترم تو خانواده شوهری هم دختر موجود نیس یعنی خوار شوهرم ندارم فقط یه برادر شوهر دارم اونم همسنمه اینم میدونم که دخترم باشه رو جفت چشاشون میزارن آخه از یه طرفم نوه اوله تو هر دوتا خانواده

خدارو شکر که نتیجه گرفتین

عزیزم در کل بخودت استرس تاثیر آمپول روی جنسیت رو نده اصلا اینطور نیست که قطعی با کلومیفن دختر بشه... آرامش داشته باش و از خدا بخواه سالم باشه و بعد پسر باشه تو دلیت... من اوایل خیلی استرس داشتم ولی دیدم فقط خودمو دارم اذیت میکنم و هیچ شرایطی عوض نمیشه و فقط باید صبور باشم تا مشخص بشه جنسیتش چی هست

هر چی باشه عاشقشم و از خدا سلامتیش رو میخوام فقط و مطمئن باش روزی که توی بغل بگیریش فارغ از جنسیتش عاشقش میشی و اونو با هیچی توی دنیا عوض نمیکنی و با خودت میگی چطور این مدت بدون این موجود زیبا زندگی میکردی... انشالله سالم و صالح باشه

عزیزم این اولین و آخرین بچمه که به دنیا میارم خدا رو شکر جمع ما هم چه خانواده شوهری چه خانواده خودم ...

خداروشکر که فرهنگ بالایی دارن

توکل به خدا کن و آرامش داشته باش

قرآن بخون تا اروم بشی

دختر داری یکمی سخته حرف و حدیث پشتش زیاده نا شکر نیستما قربون خدا بشم که در به درم نکرد از این دکتر ...

چه حرفیه یعنی چی حرف وحدیث والا پشت پسر که بیشتره اینهمه پسرهای معتاد اصلا نمیشه جمعشون کرد البته بستگی به تربیت داره 

کدوم شهر هستید ؟ 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
عزیزم در کل بخودت استرس تاثیر آمپول روی جنسیت رو نده اصلا اینطور نیست که قطعی با کلومیفن دختر بشه... ...

مرسی عزیز انشالله شما هم به سلامتی بغلش بگیری راستی شما چند سالتونه

خداروشکر که فرهنگ بالایی دارن توکل به خدا کن و آرامش داشته باش قرآن بخون تا اروم بشی

حتما من که به چله حدیث کسا خیلی اعتقا دارم آخه اینماه از روز آرزوها شروع کردم به پانزده روزم مکشید نتیجشو دیدم

چه حرفیه یعنی چی حرف وحدیث والا پشت پسر که بیشتره اینهمه پسرهای معتاد اصلا نمیشه جمعشون کرد البته بس ...

هر کسی خب یه نظری داره اون که صدر در صد پسر معتادم هست پسر مهندسم هست دحتر فاحشه هم هست دختر دکتر هم هست من نمیگم که پسر هیچی عیب و نقصی نداره