2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امیکرون گرفتم داغونم

دیروز از بدن درد و سرفه جون دادم دیگه

یکم پونه دم کن 

آویشن دم کن بخور 

واسه سرفه خوبن

کاهو و خورد کن آبپزش کن آبشو بخور واسه بدن درد خوبه

تا جایی که میتونی از داروهای شیمیایی استفاده نکن

مایعات زیاد بخور

دست و صورتتم مدام بشور

ان شالله خوب بشی زودتر

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اسی غذای چرب و روغنی نخور آب سردم نخور

سوپ درست کن بخور

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

شوهرم سر کاره  وقت نمیکنه اصلا  الهی بمیرم بچهام نگیرن

دارو های که دکتر داده میگم بگیر. آزیترومایسن ۵۰۰ ویتامین سی برم هگزن نوافن فاموتیدین ویتامین د سرم و دگزا . روتارین برا گلو و سرفه و پروسبان 

دارو های که دکتر داده میگم بگیر. آزیترومایسن ۵۰۰ ویتامین سی برم هگزن نوافن فاموتیدین ویتامین د ...

من اینا درحد نصف روز روم اثر کرد دگزارو ک زد گفتم تمومه بدن دردم ولی فرداش دوباره حالم بد شد 

امیکرون لعنتی خیییلی بده قشنگ انگار فلج میشی دور از جون