سلااااامممممم .
دلم برای همتون تنگ شده بود ... اومدم بگم یاد همتون هستم با خیلی هاتون که تلفنی توی واتساپ و وایبر در ارتباطم با اونایی هم که در ارتباط نیستم توی دلم یادشون هستم !
لایق نیستم اما برای همتون دعای خیر میکنم ....
شما هم من و از دعای خیرتون محروم نکنین ...
عااااشق همتوووووونم...
ایام شهادت مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها به محضر اول امام زمان(ع) و دوم همه ی شما عزیزانم تسلیت باشه ..
پیشاپیش سال پر خیر و برکتی و برای همتون آرزومندم ...
کوچیک همتون سوگل سادات
یاعلی
*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رزا جونی والا خیلی وقتم پره هم درس میخونم هم درس میدم وقت نمیشه بیام سایت اما توی واتساپ با بچه ها در ارتباطم بین راه که میرم و میام ... منم به خدا انقدر دلم تنگ شده بودددد
*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118
به به الینا جونی سلاممممم چطوری !؟ ای جانم لایق نیستم اما به روی چشمام.. ان شالله همیشه خوشبخت باشین و سلامت و کلی چیزای خوب خوب داشته باشین و قدرش و بدونین