2777
2789
عنوان

سلام عزیزای دلمممممم سوگل سادات هستم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 89 پست
نازلی جونم اینجور خوابای تو در تو ، بعد از ظهر ها تعبیر نمیشه عزیزم ..

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزا جونی والا خیلی وقتم پره هم درس میخونم هم درس میدم وقت نمیشه بیام سایت اما توی واتساپ با بچه ها در ارتباطم بین راه که میرم و میام ... منم به خدا انقدر دلم تنگ شده بودددد

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

عزیزمممممممم محتاج دعای خیرتووونم

سلام ویدا جووووووووووووووونم جواب دادم عشقم

سلام سوگل سادات جونم خوبی؟ کم پیدا خانووووووووووووم سوگل جون میشه برا من و همسری و نی نی تو راهی دعا کنی لددددددددددفن

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

به به الینا جونی سلاممممم چطوری !؟ ای جانم لایق نیستم اما به روی چشمام.. ان شالله همیشه خوشبخت باشین و سلامت و کلی چیزای خوب خوب داشته باشین و قدرش و بدونین