2777
2789

به پسره اعتماد کردم مرگ داداششو قسم خورد ک اره من چشمم به ناموص مردم نمیوفته فلان میگفت من به مرگ داداشم ک بهت هیج وقت خیانت نمیکنم یه یه ادم چقد میتونه پست باشه امروز امتحانش کردم اصلا یادش رفت ادمی مثل منم بوده حتی ینی واقعا چقدرررررررر عوضی خیلی گریمو دراورد دیگ نمیتونم به هیچ ادمی اطمینان کنم هیچ وقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقت بود .کسی که به داداش خودش رحم نکنه و‌جون ومرگ داداشش را قسم بخوره فکر کردی باتو‌چکار میکنه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

هنوزم مگه از این کارا میکنید امتحان و اینا والا زمان ما قحطی دختر بود نه اینستا بود نه گوشی درست حسابی پا میدادن الان که دیگه اصلا براشون مهم نیست این نشد بعدی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خدارو شكر كن 

من بعد ٥سال زندگي مشترك مچشو گرفتم(هركي ميبينش ميگه از اين پاك تر و مظلوم تر نيست)  طلاق گرفتم  زجر  كشيدما زجررررررر

اونم نه با يه نفر با صدتا زن كه بهشون پول ميداد و خراب بودن حتي شمال رفتن اكيپي بماند منم خداروشكر ميكنم بچه ندارم تو دگ هيچي حق داري اذيت شي باورت خراب شه اما باز چيزي از دست ندادي 

كم كم عادت ميكني به نبودش من الان خودم ٤ماه دارم سعي ميكنم اسيبي كه زده بادم بره و زخمامو ترميم كنم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
خدارو شكر كن  من بعد ٥سال زندگي مشترك مچشو گرفتم طلاق گرفتم  زجر  كشيدما زجررررررر ...

اصلا این هیچی واقعا بره به درک ولی با این طرز فکری ک نسبت به پسرا خراب شده جیکار کنم فکرم داغون شد داغون