2777
2789
عنوان

در چ حالین؟؟؟

392 بازدید | 42 پست

سلاممممم دیگه شماره ای نمونده اینجا باش عضو شم😣نی نی یار جون اخرین بار با شماره شوهرعمم اومدم😑بازم ترکوندین 

الانم با شماره پسرعموی شوهرم😟😟😟

دیگه هی نترکونین سر چیزای الکی توروخدااااا 

بخاطر ورود ب اینجا گوشیم عوض کردم یلا عضو شدم وگرنه میگف بیش از حد مجاز اومدی😂😂😂

من مهمون داشتم واس صبحانه وناهار

شامم ابجیام بودن کلی خوش گذشت 

الانم پادردم خابم نمیاد

شما درچ حالین خوشکلا؟؟؟‌ 

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشوهرم دعوام شد دوس دارم خفش کنم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
در حال غصه خوردن

اووخی عزیزم واست صلوات میفرستم

هیچی ارزش غصه خوردن نداره

فکر نمیکنم کسی بدتر از زندگی من داره ولی باور کن الان ک دیدم همین غصه ها سلامتیمو ازم گرف خیلی پشیمونم

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا