2777
2789
عنوان

الان تکلیف چیه ؟

127 بازدید | 19 پست

عرض سلام و خسته نباشید خدمت علمای محترم در یک روز کاری ساعت 7صبح میخواستم اتومبیلم را از پارکینگ بیرون بیاورم.دیدم ماشینی جلوی درب منزل راه را بر من بسته.. در همین لحظه یک آقای محترمی به کمکم آمد و با راهنمایی او و 19بار عقب و جلو کردن ماشین را از پارکینگ خارج کردم .واز آنجا که خسته اش کرده بودم در راه خدا 5هزار تومن به او دادم مشکل اینجاست.حال که خواستم حرکت کنم ،آقای مزبور سوار همان ماشینی که راه را بر من بسته بود شد و حرکت کرد. از نظر شرعی کشتن این شخص جایز میباشد یا خیر؟!!!!

خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بَده به جای اینکه ماهی بده دستت ماهیگیری یادت داده

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

قطعا جایزه به شرطی که هر تکه را به سرزمینی دور دست ارسالی کنی واجب عینیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مکروه است

پاسخگو:حاج خانم جلسه ای

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

۵ تومن؟

دختر عموم ده تومن داده بود گدا، گدا گفته بود کمه یه دهی دیگه هم بده😄

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️