2777
2789
عنوان

شوهره وسواس بدادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
از سال اول مدلش اینه بقران تا خود روز عید خونه تکونیمون طول میکشه با فوش و داد و بیداد 

بگو خودت تمیز کن من کثیفم به قول خودت

ببینم چجوری تمیز میکنی

اگه یه ذره لک باشه سرتو میبرم میزارم رو سینت😎

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد چیکار داره تو کارای خونه دخالت کنه آخه 

وای شوهر من بخدا خودش یه پا زنه   البته فقط تو اضهار نظر کردن وگرنه کار نمیکنه که فقط دستور میده و دخالت میکنه .

مادرش اینا بخوان بیان وای میاسته که چی میخوای بزاری . چرا این این طوری شد چرا اون پس نشد . 

چرا دستشویی رو کم شستی و چرا زیاد شستی .غذای ناهار رو شام نمیخوره چه برسه به اینکه بمونه و بخوایم بخوریم .و کلی کار دیگه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
مادر گرفتار شدشم اینجوره

پس بگو بخاطر چیه🥴

میتونید دکتر برید تا کنر عذاب بکشید 

چون تو خونه رو با اسیدم بشوری از نظرش کثیفه

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔
مادر گرفتار شدشم اینجوره

دقیقا شوهر منم از مادرش داره .بقیه خواهر برادراشم همینن .

دیگه من اهمیت نمیدم بهتر شده .شما هم همین کار رو بکن .وقتی اومد شروع به تمیز کردن رسید خودت رو با بچه مشغول کن و بگو کار دارم .من که کثیفم خودت انجام بده . بعد از انجامش هم کلی عر بزن . اگر غر نزنی اونا پررو میشن . 

بالاخره جواب میده . بگو بزار همه بگن من کثیفم . اصلا میخوام کثیف باشم به کسی ربط نداره . بعد از یه مدت بفهمه حرفش برات مهم نیست خودش حداقل کارهاش رو میکنه و زور نمیگه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم