2777
2789
عنوان

شوهره وسواس بدادم برسید

302 بازدید | 23 پست

وای از دستش انقدر گریع کردم دارن کور میشم خیر سرم خونه تکونی کردم یه هفته اتاق خوابمون طول کشید تک خوابه الان یه هفتست آشپزخونه بخدا دوبار رنگ زوده چند بار گج زده درو دیوارشو کفشو شبا که از سرکار میومد با دوغاب درست میکرد جند بار میریخت بخدا منم کار میکنم تمیزم‌کار میکنم مدام‌گیر میده اینجا اونجوریه همه جا لکه من‌ مطمئنم الکی کار میکنی تمیز کار نمیکنی به دل نمیشینه امروز بخدا تز صبح با دوتا بچه دختر کوچولوم یه سالشه فقط وقت گذاشتم گازو تمیز کردم از سرکار اومده رنگ خریده یبار دیگه من بزنم اشمزخونه رو خراب زدم گفتم باشه شروع کرده فوش و داد و بیداد چرا هیچیو آماده نکردی من بیام رنگ بزنم تو بی لیاقتی میخوام همه جا آبروتو ببرم تو کثیفی اومد لگد بزنه کف آشپزخونه سر بود افتاد زمین شروع کروه داد بیداد آشپزخونه بیای داد میزنم همسایه ها بیان

امان از دست این شوهرا.... 

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو داره ببرش دکتر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کاش معتاد بود کاش خیانت کار بود  

نه دیگه اینجوری نگو

از چاله بیوفتی تو چاه

هر چی گفت محل نده ولش کن بزار هر چی میگه بگه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

خدا بدادت برسه ‌.شوهرم وسواس هست ولی نه در این حد . دیگه آخرش گفتم بیا خودت انجام بده .چند بار جارو نزدم بعد چون سرش شلوغه نمیتونه خودش وایسته انجام بده 

وقتی جارو زد ولی داد زدم که این چه وضعشه اینجا خاک داره و فلان .خودش فهمید .

ولی خوب موقته دیگه باید درمان بشن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
کاش معتاد بود کاش خیانت کار بود 

وسواسش علت خاصی داره؟ 

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔