خانما زود قضاوت نکنین،فقط خودتون رو بذارین جای من بگین چیکار میکردین؟ ده ساله ازدواج کردم،سه تا بچه دارم
یبار پارسال پیام دیدم تو گوشی همسرم که گفتم چیه گفت واسه دوستمه قسم خورد منم باور کردم،دوبار هم ک ا ن د و م دیدم داخل ماشین باز گفت مال دوستمه بخاطر زندگیم کوتاه اومدم،چند شب پیش گوشیش و برداشتم ساعت بذارم براش دیدم چت وات شو نبسته،پیام داده بود به دوستش دوستش گفته بود هستی یه نفری س ک س بریم؟اینم گفته بود هماهنگ کن من خونه رو خالی میکنم و از این حرفا،ایندفعه من به روم نیاوردم و تصمیم گرفتم خیانت شو اثبات کنم.میخوام خونه رو خالی کنم ولی پایین ساختمون کشیک بدم هر وقت اومدن برم مچ شونو بگیرم
ولی واسه بعدش تصمیم گیری برام خیلی سخته ،با مشاور هم صحبت کردم گفت این یه نوع انحراف ج ن س یه که تمایل به گروهی داره
و درمانش یکم سخته،البته همسر من اصلا قبول نداره که بیماره که بخوایم دنبال درمان بریم،چندین بار هم به خودم پیشنهاد داد من قبول نکردم
الان تنها نگرانیم بچه ها من که اگه بخوام طلاق بگیرم حضانت شون و به من میدن یا نه؟اصلا زندگی بعد طلاق چجوریه،شما اگه شرایط منو داشتین چیکار میکردین؟حالم خیلی بده خیلی همدیگه رو دوست داشتیم تا پارسال حتی یه شب نشده بود ازش جدا بخوابم ولی از روزی که این موضوع رو فهمیدم دوس ندارم حتی بهم دست بزنه