2777
2789

خانما زود قضاوت نکنین،فقط خودتون رو بذارین جای من بگین چیکار میکردین؟ ده ساله ازدواج کردم،سه تا بچه دارم

یبار پارسال پیام دیدم تو گوشی همسرم که گفتم چیه گفت واسه دوستمه قسم خورد منم باور کردم،دوبار هم ک ا ن د و م دیدم داخل ماشین باز گفت مال دوستمه بخاطر زندگیم کوتاه اومدم،چند شب پیش گوشیش و برداشتم ساعت بذارم براش دیدم چت وات شو نبسته،پیام داده بود به دوستش دوستش گفته بود هستی یه نفری س ک س بریم؟اینم گفته بود هماهنگ کن من خونه رو خالی میکنم و از این حرفا،ایندفعه من به روم نیاوردم و تصمیم گرفتم خیانت شو اثبات کنم.میخوام خونه رو خالی کنم ولی پایین ساختمون کشیک بدم هر وقت اومدن برم مچ شونو بگیرم

ولی واسه بعدش تصمیم گیری برام خیلی سخته ،با مشاور هم صحبت کردم گفت این یه نوع انحراف ج ن س یه که تمایل به گروهی داره

و درمانش یکم سخته،البته همسر من اصلا قبول نداره که بیماره که بخوایم دنبال درمان بریم،چندین بار هم به خودم پیشنهاد داد من قبول نکردم

الان تنها نگرانیم بچه ها من که اگه بخوام طلاق بگیرم حضانت شون و به من میدن یا نه؟اصلا زندگی بعد طلاق چجوریه،شما اگه شرایط منو داشتین چیکار میکردین؟حالم خیلی بده خیلی همدیگه رو دوست داشتیم تا پارسال حتی یه شب نشده بود ازش جدا بخوابم ولی از روزی که این موضوع رو فهمیدم دوس ندارم حتی بهم دست بزنه

باید با خودت مامور ببری

اونطوری خیلی دستت باز میشه

زمان ورود ب منزل با مامور بری داخل

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مچشو بگیر با پلیس.اگه از پس بچهات برمیای طلاق بگیر.زندگی تنهایی سخته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

شرایطت خیلی سخته 

اخلاقای دیگر شوهرت چجوریه؟مهربونه؟

اگر شرایط طلاق نداری باید بترسونیش و تعهد و۔۔۔مشاوره هم حتما برید درمان بشن

اگر شرایط طلاقم داری جدا شو

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

والا اگه شرایط مالیت خیلیییی اوکیه صد درصد طلاق،اول بگو میبخشم به شرطی که حضانت و حق و طلاق و اینا بدی بعد که گرفتی طلاق،ولی اگه پشتیبان نداری و شرایط مالیت اوکی نیست خیلییییییییی سخته با سه تا بچه تو این دورو زمونه باز یکی بود یه چیزی

خب اگه اونموقع بزنه زیرش و بگه این زن صیغه ای دوستمه چی

باید درحال انجام عملیات مامور ببیندشون 

شهادت بده تمومه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟