2777
2789

ببخشید خانوما میشه کمکم کنین کسی تا حالا رفته پیش دکتر کلانتری اصفهان برای ایو اف برا تایین جنسیت یا بچه دار شدن

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم اسمشو خیلی ولی نرفتم سلام هم شهری😂

سلام ولی همشری نیستم ولی سلام هم وطن از بروجردم لرستان میخواستم ببینم خوبه بیام پیشش تا حالا کسی نرفته پیشش که شما اطلاع داشته باشید ازش اگه هست ممنون میشم کمک کنید

اهان ما نرفتیم پیشش ولی تعریفش رو شنیدیم

اها ممنون گفتم شاید اطلاعی داشته باشید ببخشید شرمنده ولی شما نمیتونین یه قیمت حدودی از هزینه ایو اف از کلینیک دکتر کلانتری برام بگیرین

سلام گلم من میخواستم برم پیشش زنگ زدم گفتن تو کلینیک  هستش ولی مراجعه کننده ها را ماما هاشون میبینند مگر موارد خاص لازم باشه ارجاع میدن پیش دکتر کلانتری و اینکه تا وارد کلینیک هم شدی باید حتما پرونده تشکیل بدی منم سر این مسآله نرفتم پیشش شما اگه خواستی تماس بگیر بگو راه طولانی میای و میخوای خود دکتر را ببینی اول مطمعن شو بعد مراجعه کن بعدم این کلینیک که هستن من یبار آی یو آی شدم با دکتر یوسف زاده که دکتر فوق العاده افتضاحی هست ماماهاشون که مشاوره میدادن اصلا اخلاق درستی نداشتن و از آی یو آی هم اونجا  اصلا نتیجه نگرفتم 

کارش عالیه عروس خالم ای وی اف کرد پیشش دفعه اول گرفت

بله ببخشید کی بوده نمیدونین هزینش چقدره 

واسه تایین جنسیت بود یا بارداری؟ 

سلام گلم من میخواستم برم پیشش زنگ زدم گفتن تو کلینیک  هستش ولی مراجعه کننده ها را ماما هاشون می ...

ممنون راهنمایی کردی اجی کی ایوای کردی هزینه اش چقدر بوده

ممنون راهنمایی کردی اجی کی ایوای کردی هزینه اش چقدر بوده

هزینش حدود یک میلیون وای این روش اصلا خوب نیست چون درصدش خیلی کمه اگه میخواید مطمعن بشید که حتما میگیرهدباید ای وی اف انجام بدید اونم حتما زنگ زدید بگید من میخوام فقط دکنر را ببینم و این مورد را حتما بهش توجه کنید 

هزینش حدود یک میلیون وای این روش اصلا خوب نیست چون درصدش خیلی کمه اگه میخواید مطمعن بشید که حتما میگ ...

ببخشید شما نمیدونین هزینه ایو اف چنده