2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حروم خوریشون 

میبینم ماهایی که داریم جون میکنیم از حلال پول دربیاریم هیچی به هیچی بعد اونیکه حروم میخوره پولش از پارو بالا میره هیچ گردن کلفتی هم میکنه ..همسرم دو تا شغل داره و تو هر دو همینطوره 🤷🏻‍♀️دنیا دنیای حروم خوراست کلا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
حروم خوریشون  میبینم ماهایی که داریم جون میکنیم از حلال پول دربیاریم هیچی به هیچی بعد اونیکه ح ...

چقدر باهاتون موافقم . علل خصوص اونایی که ادعای حلال و حرومشون میشه و موقع اذان فوری هرجا باشن سجادشون پهنه ولی میدونی که چقد دوز و کلک دارن تو حساب کتاب با مردم

این که تو سایت هر کی هر چی میگه میگن چند سالته

دوستان دستم درد میکنه   چند سالته؟

این مانتو قشنگه؟  چند سالته؟

دوستان پدرم فوت کرده     چند سالته؟

به نظرتون ابگوشت یا قیمه   چند سالته؟

یه دونه هم اینایی که میگن خودتم میگی دوس پسر تو‌مسئولیتی در قبالش نداری یا ادم که برا دوس پسرش این کارو نمیکنه با که شوهر داریم این کارو نمیکنیم چه برسه دوس پسر کات کن کات کن بدرد نمیخوره.بعد میری تاپیکا خودشونو نگا میکنی یه شوهر عتیقه داره معتاده داغون خیانت کار با یه ننه بد تر از خودش کتکم میخوره یه شکمم حاملس دنبال به دست اوردن دل شوهرشه.نکشیمون با سیاست.

یکیم اینا که تاپیک میزنن بیاید نصیحتم کنید.یه دختر بیست ساله اینو بپوشه خوبه؟دختر چهل ساله اونجا بره چی؟سی و پنج ساله اینو بگه چی؟هفده ساله این غلطو بکنه چی؟اصن چیزایی که هیچ ربطی به سن نداره😐