2777
2789

میگ برا پایان نامه ام لازم دارم میخام ی تحقیق انجام بدم ثبت کنم از خودش میگ کار نمیکنه بنطرتون خطرناک نیست؟ مشکلی پیش نمیاد؟رمز صد میتونم عوض کنم دوباره ؟ 

من بودم نمیدادم🤕🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ایمیل جدید میتونن درست کنند،خیلی آسون

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

نکن این کار رو

بگو برای خودش یک ایمیل یا جیمیل دیگه بسازه

ایمیل شخصیِ

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
ببخشید با اجازه اسی عزیز ی سوال دارم چجوری عکس بزاری بعد پاکش کنی؟ در رابطه با دوستت هم نده امروز ب ...

زیر چن ثانیه باید پاک کنی وگرنه دیگ پاک نمیشه و میمونه همون قسمتی ک میخای نظر تو بنویسی ی شکل هست بزنی روش میره گالریت